Празници: Великден в Гърция

12
Добави коментар
LoraValcheva
LoraValcheva

Решихте ли вече как да отпразнувате Великден? Ние, от Травел Студио ви предлагаме няколко страхотни екскурзии с автобус в Гърция за прекарването на този чудесен християнски празник. Ето и няколко от предложенията ни за Великден 2015 в Гърция:

1. Великден на Остров Тасос – екскурзията включва: разглеждане на археологическия парк Филипион, разходка в живописния град Кавала, ферибот от Керамоти до остров Тасос, отсядане в хотел Blue Dream Palace 4 звезди, обиколка на острова и разглеждане на историческите и архитектурни забележителности на Тасос, участие в празничната Великденска литургия в църквата на Лименас, Великденски обяд с празнична програма – богато меню и традиционно Великденско печене на агнета на чеверме, потегляне за град Солун и разходка в града с туристическа програма – разглеждане на Бялата кула, паметника на Ал. Македонски, Стария град, Византийските крепостни стени, църквата Св. Димитри, арката на император Галериос, Ротондата, прочутия Солунски пазар, Виа Егнатия. Вижте цялата оферта за екскурзия до остров Тасос за Великден – тук.

 

 

2. Великден в Кавала – екскурзията включва: посещение на древния град в археологически парк Филипион, разглеждане на живописния град Кавала и свободно време за разходка, настаняване в 5-звездния хотел Lucy разположен на брега на морето, по желание разходка до остров Тасос с туристическа програма разглеждане на архитектурни и исторически забележителности, живописни заливи и прекрасни курорти, разположени по крайбрежието на екзотичния остров, старинното градче Панагия, посещение на манастира „Архангел Михаил“, надвиснал над изумрудените води на един от най-красивите заливи на остров Тасос, празнична Великденска литургия в главния катедрален храм на Кавала, празничен Великденски обяд с узо, гръцки мезета и печено агне. Вижте цялата оферта за екскурзия до Кавала за Великден – тук.

 

 

Още екскурзии и почивки за Великден вижте тук.

 

 

 

Last modified onFriday, 06 March 2015 12:17