Бернар Вербер с „Книга за Пътя” | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Бернар Вербер с „Книга за Пътя”

Преоткрийте себе си с експерименталната „Книга за Пътя“ на големия френски писател, енциклопедист и провокатор Бернар Вербер. „Книга за Пътя“ (изд. Colibri, 144 стр., цена: 14 лв.) се отличава от всичко, което сте чели от Вербер досега. Тук няма да усетите дъха на боговете, нито ще станете свидетели на цивилизационни сблъсъци.

„Книга за Пътя“ е своеобразна игра, едно вдъхновяващо „интерактивно“ есе за дългото пътуване, към което ни повежда всяка книга – пътуване към себе си и другите, към миналото, настоящето и бъдещето, и необикновен израз на вечния копнеж по безсмъртие.
Бернар Вербер е сред най-четените и популярни писатели във Франция. Творческият му свят обхваща както нетрадиционни фантастични трилъри и антиутопии, така и модерна експериментална литература. Прочутата му сага за мравките и трилогиите „Танатонавтите“ и „Цикълът на боговете“ са вълнуващи странствания в търсене на паралелно съществуващи цивилизации и изследване на безграничните възможности на човешкия ум.
Представянето на книгата бе във Френския културен институт в София, а повече информация за събитието можете да откриете на адрес: https://www.facebook.com/events/1612736388958249/