Кои са претендентките за най-сексапилна жена на 2015 г.

9
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Основните претендентки според коефициентите на букмейкърите

Годината едва започна, а вече има залагания за това коя ще се окаже най-сексапилната жена за тези 365 дни. Коефициентите на букмейкърите може да се окажат изненадващи за някои, но за други те са най-нормалният развой на събитията.

Ето и кои красавици букмейкърите нареждат в челната петица на вероятните най-сексапилни жени за 2015 г.

Мишел Кийган

Според букмейкърите фаворитка в тазгодишната класация на FHM е британската актриса и модел Мишел Кийган. Шансовете ѝ са 1:4, докато за всички останали кандидатки за приза най-секси жена на 2015 г. има обявени по-високи печалба, което означава, че изборът им изглежда по-невероятен. В класацията за 2014 г. Кийган остана втора, но се очаква тази година заслужено да вземе пъровото място. Като цяло 2015 г. се очертава да бъде много успешна за красавицата, тъй като с огромен интерес се очаква сериалът „Обичайни лъжи“ / Ordinary Lies, в който тя има главна роля.

Дженифър Лорънс

Залозите определят Дженифър Лорънс като втора по вероятност да спечели тазгодишния приз. Именно тя спечели класацията на FHM за 2014 г., като коефициентът ѝ е 1:5.

Маргот Роби

Въпреки че актрисата има богат опит в сапунените сериали, звездата ѝ изгря след ролята в хита „Вълкът от Уолстрийт“. В момента името ѝ е сред най-актуалните в Холивуд. Букмейкърите оценяват шансовете ѝ да стане най-сексапилна жена на 2015 г. на 1:8.

Емили Ратайковски

Моделът от полско-ирландско-американски произход притежава естествена красота, която определено не е за подценяване. Букмейкърите ѝ дават коефициент 1:7 за успех.

Кейли Куоко-Суитинг

Актрисата стана известна с ролите си в ситкомите „Осем прости правила“ и „Теория за Големия взрив“, който вече изкара 10 сезона. Според залозите шансовете ѝ се оценяват на 1:10.

Извън първите пет остава актрисата Мила Кунис.

Тя вече е печелила класацията на FHM през 2013 г. и оттогава определено не е станала по-малко секси. Родената през 1983 г. в Украйна (тогава все още част от СССР) актриса нашумя покрай сериала „Шеметни години“, но истинската ѝ звезда изгря с участието във филма на Дарън Аронофски „Черният лебед“, където си партнира с Натали Портман. (А последно я гледахме във фантастиката „Пътят на Юпитер“ на Лана и Анди Уашовски – бел. ред.) Нейният коефициент за победа в класацията за най-сексапилна жена е 1:11.

Източник: „Клуб Z“