Ето го убиецът на Вероника Здравкова! Направи самопризнания!

1
Добави коментар

Убиецът на 23-годишната Вероника Здравкова е Илия Здравков! 

 

Advertisement:

Advertisement:

 

Мъжът лично си е признал всичко, след като полицията го е задържала през нощта на 5 срещу 6 март 2015 година. Пред униформените Илия е разказал как е нападнал студентката, как я е ударил с тесла в тила, за да я повали, но не е ясно защо не е спрял след първия удар, а е продължил да я удря и от двете страни на главата ѝ. 

Задържаният убиец наскоро е бил пуснат от затвора, където е излежавал присъда за грабеж, отново на жена, която е отивала на гости в приятеля си. Той е на възраст между 40 и 50 години. При първия си обир Илия откраднал от жената по инцидентен начин чантата ѝ с 400 лева в нея. Този път обаче живота на Вероника е струвал далеч по-малко- само 80 лева. 

 

Самият Загоров е признал още, че е нападнал Вероника само и единствено с цел грабеж, а за да ѝ вземе чантата я е удрял с тесла.

 

Срещу убиеца на 23-годишната девойка от Велико Търново за момента няма повдигнато обвинение. Полицаи от РПУ Горна Оряховица също са му провели разпит. Здравков е бил задържан в района на гарата в Горна Оряховица, където обича да се мотае и очевидно да дебне жертви. Във фаталната за Рони вечер той е бил във Велико Търново, за да си търси работа, тъй като длъжността, която изпълнява в момента- кравар не го задоволява. 

 

 

Междувременно обществото буквално се надигна след този изключително жесток случай на убийство на млад човек и поиска отново да бъде върнато смъртното наказание или доживотния затвор, защото един човешки живот не може да струва 70-80 или 400 лева, коментираха колегите от vipnews.bg.