Скандални кадри! Азис захапа моцарелите на Гентиана Халити!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Кадрите, които видяхме наистина бяха меко казано скандални и горещи. Поради неприличното им съдържание обаче, ние няма да ги покажем. В тях тях се вижда как Азис страстно налита на силиконовите гърди на Гентиана и жадно ги захапва. По време на въпросната сцена Халити е облечена с предизвикателна, карирана ризка, почти изцяло разкопчана. Гърдите ѝ, пък, точно пасват на Азис да ги захапе от раз. 

Разбира се, въпросните еротични кадри няма да видят бял свят и да се завъртят по телевизията, заради нецензурното си съдържание. Азис и Халити обаче успяха да развълнуват почитателите си, като ги предоставиха на няколко клюкарски издания, които да ги покажат, за да предизвикат интереса на феновете си. 

Според информаторите ни, скандалните сцени са били заснети по време на снимките към клипа на най-новата песен на Азис- „Джанъм, джанъм“, която по чалготеките се налага все по-упорито като тотален хит. Режисьорът на видеото- Люси Иларионов дори на моменти се наложило да прекъсва разгорещилите се Азис и Гентиана, които буквално забравили, че снимат клип, а се отдали на интимни ласки. Каква е била целта на заснемането на тези кадри, след като те няма да бъдат официално представени във видеото към песента на Василка обаче, за сега не е ясно. Най-вероятно палавата Гентиана и разкрепостеният Азис просто са решили да се позабавляват, а Люси ги е заснел.