Green Coffee – Зелено кафе

1
Добави коментар
Aardwolf
Aardwolf

GREEN COFFEE (ЗЕЛЕНО КАФЕ)Съдържание: 18 пакета х 5 гр. Производител: American leptin Pharmaceutica, САЩ

Описание:

Зеленото кафе е безопасното средство, което топи излишните килограми, без да спазвате диета и да се подлагате на изтощително физическо натоварване.

Съставът му е изцяло естествен, в него няма химия. Идеално е за жени в постродилен период, както и за хора, които искат да редуцират теглото си или да запазят тонуса и формата си.

GREEN COFFEE стимулира изгарянето на мазнините благодарение на мощния си антиоксидантен ефект, резултат от натуралните му компоненти: екстракт от зелен чай, хром, калций, кофеин, женшен, сърцелистна арника, епигалокатехин галат, антиоксидантни полифеноли.

Хромът се включва в производството на инсулин, отговорен за обмяната на веществата. Женшенът съхранява енергията и поддържа нормалното й ниво. Зеленият чай е главният антиоксидант, който повишава умствената активност и редуцира апетита. GREEN COFFEE е мощен антиоксидант, който елиминира излишните килограми и повишава самочувствието.

Дозировката е 2 пакетчета дневно, приети половин час преди хранене. Първоначално количеството е по-малко, като плавно се увеличава, докато се достигнат 5 г на ден. Пакетчето се разделя на 5 равни части, първия ден се изпива 1 г, втория – 2, и т.н., докато се достигнат 5 г.

Продължителността на приема зависи от индивидуалните особености и предпочитания. Една до 5 опаковки за 18 дни отстраняват 5 – 7 кг, а за 36 дни – 9 – 10 кг.

Съдържанието на пакетчето се залива със 100 мл гореща вода. Необходим е увеличен прием на течности – над 2 л дневно.

Препаратът не дава странични ефекти, но в началото на приема се проявяват чувство за сухота в устата и главоболие, които скоро отзвучават. Хора под 16- и над 60-годишна възраст не трябва да го употребяват.