Наталия Симеонова и „Предай нататък“ възкръсват на 21 март

8
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Наталия Симеонова и „Предай нататък“ възкръсват на 21 март

Nadpis

11/03/2015

Предаването ще се излъчва всяка събота по bTV

След няколко месеца колебание от страна на bTV как да бъде продължен договорът на Наталия Симеонова, тв водещата се връща в ефира.

Телевизията реши да върне в ефир предаването “Предай нататък” и от 21 март то ще се излъчва всяка събота от 16,30 до 18,30 ч. Спирането на „Предай нататък” пък беше окачествено от зрителите на bTV като „ефектно самоубийство”. „Спряха най-хубавото, на 100% наше предаване. bTV не подновиха договора с Наталия и нейния екип… няма да ги гледаме през 2015, ако не се преборим да го върнат. Пишете до bTV! Споделяйте и коментирайте това, дано се събудят от съня си и подновят договора, ако не поне да се прехвърлят в БНТ или Нова, след като не уважават това, което имат, друг ще го приветства. Това предаване и каузата не трябва да свърши”, писаха фенове на Наталия и предаването й във Фейсбук.

“Изключително благодарна съм на онези 3000 души, които се организираха във фейсбук и създадоха група “Да върнем “Предай нататък” в ефира. Аз самата нямам фейсбук и не съм част от тази група, разказаха ми за нея”, обясни Симеонова. Отделно от социалната мрежа хиляди писма са пратени и до телевизията, и до екипа на предаването. Заради огромния отзвук водещата сега работи под голямо напрежение, защото има съвсем кратък срок за снимки и монтаж.

Продуцент е компанията “Харбър айлънд рекърд”, която е на бившия ѝ съпруг Денис Ризов.

 

Блиц

Коментари

коментара