Естествен и Ламиниран Паркет, Ламинат Монтаж, Редене и Лакиране на Паркет, Паркети Цени | ФТ Паркет

1
Добави коментар
ftparket
ftparket

Ламиниран Паркет и Ламинат – ФТ ПАРКЕТ
МАГАЗИНИ ЗА ПАРКЕТ

ФТ Паркет ви предлага висококачествен ламиниран паркет, различни видове естествен паркет и екзотичен паркет, както и трислойни масивни паркети. Изберете най-подходящия ламинат за вашия дом или офис.

Екипът на ФТ Паркет извършва монтажа, като може да ви осигури всички необходими консумативи за това, первази и преходни лайсни и за масивен и за ламиниран паркет, както и нужните ви аксесоари. Фирмата предлага и циклене на паркет.

ФТ Паркет е един от лидерите в своята сфера – продажба и поддръжка на всякакви видове паркет – масивен, екзотичен, естествен, ламинат. Вече 18 години – фирмата е създадена през 1995 – тя осигурява на своите клиенти бърза доставка на качествен продукт.

ФТ ПАРКЕТ изтъква като едно от своите основни предимства многообразието от продукти, които предлага: ламиниран паркет (различни типове ламинат), естествен, традиционен, екзотичен паркет и прилежащите към тях аксесоари. Фирмата работи, както с български, така и с чуждестранни производители с доказано качествени продукти.

В магазините на ФТ Паркет ще намерите паркета, подходящ именно за вашите помещения и то на изключително конкурентна цена. Нашите професионални консултанти ще ви помогнат да вземете най-доброто решение за типа паркет, монтажа и поддръжката му.

ПРЕДЛАГАНИ ПАРКЕТИ

Ламиниран паркет (ламинат) – това е настилка, наподобяваща естествен паркет.

ФТ ПАРКЕТ ви предлага голямо разнообразие от различни типове ламиниран паркет. Над 250 вида ламинат със стилен, модерен дизайн, запазил част от красотата и излъчването на естественото дърво. Цветовете също варират от най-тъмните до най-светлите багри на естественото дърво. Моделът ламинат, пасващ най-добре на вашия интериор със сигурност е сред тях.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ?

Да се спрете на ламинат е разумно и практично решение за всяко помещение във вашия дом или офис. Той издържа на високо натоварване и ще изглежда чудесно дълго време включително в кухнята и дневната.

Лесен за поддръжка, устойчив на повреди и износване – това са предимствата, който правят всеки ламиниран паркет идеален избор.

Какво трябва да знам при избора на ламинат?

Понякога многообразието от модели и цветове ламиниран паркет затруднява клиентите при избора. Затова ви препоръчваме да се съобразите и с техническите карактеристики, като се посъветвате с нашите консултанти.

Различните видове ламинат са разпределени в четири групи според степента на износоустойчивост. Препоръчваме ви да съобразявате избора си на ламиниран паркет и спрямо функциите и натовареността на помещението, в което ще се поставя.

Запознайте с четирите класа на износоустойчивост на ламинат в рубриката МАТЕРИАЛИ.

Естествен паркет – освен ламиниран паркет ФТ ПАРКЕТ ви предлага естествен паркет от различни видове дърво: дъб, бук, etc., както и поставянето му.

Процесът на монтиране включва: редене, залепване, циклене на паркета, както и шлайфане, полиране, фугиране и лакиране.

Естественият паркет, който предлагаме, е от качествена дървесина – продукт на най-добрите български производители, работещи за страната и чужбина. Можете да избирате от множество размери и да изберете най-доброто от предлаганите на пазара подови настилки, тип паркет.

ОТ ИДЕЯТА ДО РЕМОНТА…

С какво още може да ми бъде полезна ФТ Паркет?

Изборът – ламинат или на естествен паркет – е само началото. Необходимо е да имате цялостна концепция за пространството, в което ще го монтирате. Нашите специалисти могат да осъществят вашите идеи или да ви помогнат да ги изведете. Те ще се запознаят с цялостната атмосфера на дома ви, ще разберат как си представяте помещението и ще ви предложат проект, който отговаря на вътрешното ви усещане и на всичките ви изисквания. Добре подбраната подова настилка – независимо дали е естествен или ламиниран паркет – коренно ще промени облика на дома ви.

Предлагаме ви завършен цикъл от услуги – от разработване на идеята, през избора на паркет, до монтирането, довършителните процедури и поддръжката му. Комбинираме традиционни методи за монтаж с модерни машини и гарантираме качествена и професионална работа.

МОНТАЖЪТ НА ПАРКЕТ

Какво представлява монтажът на паркет?

Най-често употребяваният начин за монтиране на паркет в наши дни, в цяла Европа, е лепенето. Избраният от вас ламиниран паркет се лепи за замазката (основата). Предимствата на този тип монтаж са: стабилен паркет с изключително редуциране на деформациите. (Няма вибрации, дървото не скърца.)

Колкото и да ви изглежда лесно, препоръчваме ви да използвате услугите на специалисти, както и професионално лепило. Покупката на ламинат или естествен паркет е достатъчен разход – не рискувайте съсипването на материала.

ЦИКЛЕНЕ НА ПАРКЕТ

Как представлява процедурата циклене на паркет?

Паркет се цикли със специални професионални машини. Те минават и циклят пода в различни посоки, докато той не стане абослютно равен. Предлаганите от ФТ Паркет услуги включват и шлайфане с дискова машина. Така подър става още по-равен и гладък.

Какво представлява процедурата полиране на паркет?

Това е нова технология, която не се прилага на под с ламиниран паркет (ламинат). По време на цикленето естественият паркет настръхва и машините винаги оставят леки дефекти по него. За да се премахнат, е необходимо шлайфане и полиране. Това гарантира гладкостта и перфектния вид на вашия под.

Как протича работата с ФТ Паркет?

Помагаме ви да изберете подходящия за вас естествен или ламиниран паркет. Правим оглед на помещението преди да създадем план за подреждане на паркета. Убедени сме, че консултациите, огледите и даването на отговори на всички ваши въпроси, свързани с поставянето на паркет, гарантират качеството на работата ни, както и че ще бъдете доволни от крайния резултат.

Всички видове и модели паркети, предлагани от ФТ Паркет е възможно да се съчетаят с различен подов дизайн. Обмислете различни варианти. Съобразете се с функциите, които ще изпълнява помещението, както и с характеристиките на паркета.

Консултирайте се с нашите специалисти и ще намерите най-доброто решение.

 

Всеки служител на ФТ Паркет спазва следните принципи:

За нас е въпрос на професионална чест да предоставим на клиентите си най-доброто качество паркети и професионално обслужване.

Изборът на паркет е избор за стъпките в живота за десетилетия напред.

Единственият начин да издържим на конкуренцията в паркетната индустрия е да предлагаме най-добрите продукти и услуги на цени, достъпни за нашите клиенти.

Всеки доволен клиент печели за нас поне още един клиент.

Разгледайте мостри на ламинат и естествен паркет, изберете цвят и шарка, в магазините на ФТ Паркет на адрес: ж.к. Хаджи Димитър ул.Васил Петлешков 5 , ж.к. Дианабад ул.Драган Цанков 46, ж.к.Люлин 8 ул.3011 номер 9 бл.1 кв. Надежда бул.Ломско шосе 41 А на ъгъла с ул.Чайка 11.