12 великолепни торти създадени от любов към книгите и музиката

1
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

Един от най-сладките начини да се изрази любов към книгите и музиката е да им бъде посветена майсторски изработена торта. Недостатъкът е, че тези чудеса на сладкарството стават толкова съвършени, че дори мисълта за консумацията им изглежда кощунство. Добрата новина е, че не е нужно всички вещи в дома ви да са измайсторени от сладкар, можете да заявите мебели по поръчка в MaistorPlus, изработени от „нормални“ материали. А след това се опитайте да направите една от тези 12 великолепни торти, които да изядете с кориците и струните.

Каква торта ви се „чете“?

Тортите умеят да разказват истории, особено когато подозрително приличат на книги. Готови ли сте да изядете тези, заедно с кориците?

Вижте още: 7 сладки къщи, на които и вещицата от “Хензел и Гретел” ще завиди

Сладки акорди

Мъж, който знае как да си служи с китара, владее изкуството да свири по струните на женската душа. А жена, която може да приготви такава торта, вече е спечелила сърцето му.

Ритъм и вкус

Доброто чувство за ритъм не е задължително условие, за да опитате от тази торта. Апетит плюс вкус към хубавите неща също ще свърши работа.

Библиотека от захар

Възхитителни са търпението и прецизността, с които е измайсторена тази библиотека. Кое рафтче бихте опитали?

Изкуството и розите

Какво свързва музиката, книгите и розите? Изкуството, разбира се. Само погледнете тези изящни торти и се убедете сами.

Микрофонът е ваш!

Когато не можете да вземете правилно тон или вибратото ви куца, причината по всяка вероятност е в миклофона и незабавно трябва да го изядете, заедно с цялата торта. Така ще ви се услади, че песента сама ще се излее.

Концерт за цигулка и шоколад

По-сладко от това любимият да ви изнесе серенада с цигулка под прозореца може да е единствено торта, вдъхновена от този прекрасен инструмент. Изкушаваща до последната струна!

Вижте още: 17 невероятни торти, които събуждат жаждата за приключения

Сладки спомени

Едва ли има нещо по-мило и забавно от албум със снимки. Поднесен във вид на торта, жестът става наистина уникален.

Майстор на перото

Изкушените от силата на перото ще оценят достойнството на това произведение. Литература и сладкарство си подават ръка, за да създадат торта, която е почти нереална в съвършенството си.

Вълшебството на арфата

Нежността, която струи от тази торта, е сравнима само с вълшебния звук, който излиза от струните на арфата. Истински реверанс към красотата на музиката.

Картините оживяват

Всеки, запознал се с магията на книгите, знае какво означава картините да оживяват във въображението му. И това е прекрасно пресъздадено от автора на това удивително сладкарско произведение.

А вие с какво изкуство обичате да радвате сетивата си-музикално, литературно, кулинарно? Дали ще е едно от тези или друго, е добре да се случва в уютен, приятно обзаведен дом. Ако имате конкретни идеи и предпочитания, направете безплатна заявка към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus и изберете най-добрата от получените оферти за освежаване на дома ви.