Бургаският юрист, нотариус Милена Илчева, зам.-председател на Нотариалната камара, с национален приз за Нотариус на годината

1
Добави коментар
starton
starton

Бургаският юрист, нотариус Милена Илчева, зам.-председател на Нотариалната камара, с национален приз за Нотариус на годината

16 Март 2014, Неделя

Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА Източник: Flagman

Нотариус Милена Илчева е зам. председател на Нотариалната камара. Тържественото награждаване на изявените юристи бе вчера в столицата.

Видният бургаски нотариус Милена Илчева, зам.-председател на Нотариалната камара, взе тазгодишната национална награда за Нотариус на годината.

Вчера в 16 часа в сградата на Съюза на юристите в България бяха отличени всички изявени юристи в страната в различни категории. Единственият бургаски приз бе именно за нотариус Илчева. На тържественото събитие присъстваха вицепрезидентът Маргарита Попова, зам.-министър председателят и министър на правосъдието – Зинаида Златанова и председателят на Народното събрание Михаил Миков.

Повод за празника бе и навършването на 135 години от приемането на Търновската конституция. Милена Илчева е зам. председател на Нотариалната камара от година насам. Тя е и член на Съвета на нотариусите.

„Приемам наградата като признание за цялостната ми дейност през годините. Постигнахме много по отношение на промяната на десетки нормативни актове, проведохме редица обучения. А тази година работихме най-вече към сплотяване на гилдията и мисля, че го постигнахме“, каза днес нотариус Илчева пред Флагман.бг.

Прочетено: 52 пъти

Сподели в социалните мрежи

Добави в Svejo

Брой коментари