Ежедневен грим

12
Добави коментар
go6o78
go6o78

Първо  нанесете пудрата или фон дю тенът откъм най-вътрешната част на очите, след това го разнесете равномерно с показалеца, като го смесите с околната кожа. Накрая покрийте останалите дефекти на кожата. Нанесете го равномерно върху цялото лице. Постарайте се да постигнете възможно най-естествен вид.

Изчистете веждите от излишните косъмчета ако е необходимо. Подчертайте веждите като нанесете молив за вежди върху тях и ги пригладете нагоре и навън с помощта на четчица за вежди, като внимавате за запазването на естествения им вид. Очертайте очите с молив, подхождащ на цвета им.

Нанесете сенки с естествен цвят върху клепачите. След това нанесете по-тъмни сенки по гънките над клепача и нагоре. Сенките да са от един цвят с различни нюанси, за да няма ярко открояване м/у тях.

Нанесете спиралата върху миглите, за да ги удължите,  удебелите или да им придадете обем. Ваш избор.

Нанесете руж върху скулите си чрез насочени нагоре движения.

Сложете червилото, добре е да изберете цвят малко по-тъмен от естествения. Очертайте устните с подобен цвят молив. Размесете молива с червилото с помощта на четчица за устни, за да създадете естествен вид. Накрая поставете малко гланц, за да изглеждат устните сочни и привлекателни. А може и само безцветен гланц за устни.

< Предишна

 

Следваща >