Глория се надува на Николай Гигов

17
Добави коментар
naskoki
naskoki

Примата на поп фолка- Глория изживя преди известно време поредната си лична драма, след като се раздели с олигарха Николай Гигов, научи „Шашаво“.

Чалга легендата се скарала жестоко с богаташа, който я зарязал без никакво обяснение и заради него, дори се стигнало до там тя да си смени телефонния номер, шушукат във фолк гилдията.

Гло не можела да понесе мисълта и изпадала в дива ярост, само като се сети как той се отнесъл с нея. Оръжейният търговец и шеф на „Локо“Сф просто изведнъж спрял да й вдига телефона и дори не намерил за нужно да й даде някакво логично обяснение за постъпката си. Впоследствие певицата научила от пресата, че той я е заменил с друга жена, но… наскоро се присетил отново за нея и започнал настойчиво да й звъни по телефона.

Фолкзвездата отказала категорично да се срещне с олигарха като му заявила, че не е свикнала с нея да се държат толкова пренебрежително и че никой досега не си е позволявал да я унизи по такъв начин. В яда си, тя дори върнала демонстративно по куриер на Гигов колие с диамант, което й било подарък от него.

„Всички мъже, които са ме имали и са допуснали да ме загубят, след това горчиво са съжалявали“- коментирала тя ситуацията с нотка злоба и разочарование в гласа си.

Във фолкбранша обаче подмятат, че рано или късно тя ще „клекне“ и ще се пъхне отново в леглото на богаташа.