Отглеждане на марихуана за начинаещи

20
Добави коментар
plam
plam

Първото училище, в което ще се преподава отглеждане на марихуана, отвори врати в САЩ.

„Мед гроу канабис колидж“ си поставя за цел да гарантира на свои ученици кариера в медицинския бизнес с марихуана, твърди сайтът на учебното заведение.

Колежът се намира в щата Мичиган, където употребата на марихуана за медицински цели е узаконена.

В началото на курса студентите ще се запознават с основните понятия, свързани с отглеждането на канабис, както и със законовите положения, обвързани с неговата търговия и употреба.

По-специализираните курсове ще запознават начинаещите в бизнеса с лечебното растение с ефектите, които то има върху човешкото тяло, доколко е безопасна употребата му и как може да се използва правилно за медицински цели.

Друг курс – по история на канабиса, се занимава с неговото място в цивилизацията от античността насам.

На отглеждането и грижите за растенията са посветени няколко курса, чиято сложност нараства с напредването на обучението.

След това всички курсисти ще се учат да готвят с марихуана, как да приготвят хашиш, коктейли и всякакви видове гозби с ключовата съставка.

В края на програмата всички преминават през курс по мениджмънт на бизнес с медицинска марихуана.

Според сайта на колежа всеки, който е минал през обучението, ще може да започне да печели между 40 хил. и 100 хил. долара годишно.

„Мед Гроу“ предлага и интензивни курсове, които траят пет дни, и след които всички курсисти получават сертификат, че са минали през обучението.