Секс-туризъм за… дами на възраст

44
Добави коментар
petjor
petjor

Секс-туризмът за жени чупи рекорди на туристическия пазар. Европейки на зряла възраст си отдъхват от самотата на всекидневието в обятията на екзотични чужденци. Все повече възрастни германки пътуват за Кения, Гана, Гамбия и Южна Африка, за да се забавляват със значително по-млади тамошни мъже. Разбира се, дамите добре знаят, че не само тяхната гореща и всеотдайна любов привлича младежите.

На лов за млади мъже

Млад, добре сложен и… готов да се продава

„Защо да вися в Бремен, след като животът тук ми предлага толкова повече развлечения?”, казва Лило, 64-годишна германка, докато прегръща новия си африкански партньор. Младежът на име Нцило доволно се усмихва. Той не разбира и дума немски, но усеща, че събитията се развиват в негова полза. Той е 28-годишен, висок, добре сложен и … се продава. Ако дамата не се нуждае от него, ще стои по кръстовищата и ще продава джунджурии.

Вечерта двамата седят в градината на четиризвезден хотел. Тя – силно гримирана, той – със спортни дрехи. Туристите от другите маси ги гледат с любопитство и лека насмешка. Това не прави впечатление на влюбената двойка. Двамата оживено разговарят и интимничат. По-късно, докато се запътват към стаята, той й прошепва „Обичам те” на суахили, а тя грейва от удоволствие.

Секс-туризмът за зрели жени е новият хит в бранша. Дамите обикновено са прехвърлили 45 години, някои дори гонят 70-те. Повечето са необвързани, много от тях – вдовици. Често пътуват с приятелка – две по две. В страни като Кения, Гана, Гамбия или Южна Африка такъв вид туризъм не е необичаен, но подробностите не се обсъждат публично. Всички знаят, че посетителките ценят преди всичко дискретността. Пътешественичките рядко обсъждат цените на секс-услугите, но споделят, че харесват екзотичните мъже. Любимите им държави са Тунис, Мароко, Карибите, също така Индонезия и Бали.

Женският секс-туризъм се различава обаче от мъжкия. Докато мъжете гледат на такъв род забавления по-скоро като на спорт, за жените те имат емоционално значение. В началото дори не става въпрос за секс, а за чувства. Такива жени търсят по-скоро романтика, нежност, обожание. Първите контакти обикновено се зараждат в плажния бар с шеги, закачки и танци. За пари не става и дума в началото. Всичко започво като съвсем нормална връзка.

Възрастните европейки им носят нова надежда

Мъже под наем

За пръв път Лило пътува до Кения преди година с една своя приятелка. В момента, в който вижда Нцило, помежду им сякаш прескача искра. Разликата от 34 години няма значение нито за нея, нито за него. Той пояснява: „Когато излизаме, Лило плаща сметката, но пък аз й давам възможност да се чувства отново млада”. Нцило всъщност има жена и две деца, но не живее при тях.

При такива специфични отношения парите не се дават директно. Дамите първо купуват слънчеви очила, нови дрехи, мобилен телефон. По-късно – някакво превозно средство, дори дават начален капитал, за да може новият им приятел да си отвори магазин. Според собственото им разбиране европейките не си купуват вниманието на мъжете, а просто им дават пари, за да им помогнат.

За екзотичните момчета тези зрели и емоционални европейки носят нова надежда. Те харчат за една вечеря толкова, колкото местният младеж изкарва за месец. С бакшиша пък може да се нахрани шестчленно семейство. Така „мъжете под наем“ се опитват да дадат всичко от себе си, за да накарат гостенките да се чувстват добре. Току виж дамите им помогнат да постигнат мечтите си. И особено най-голямата мечта – да заминат за Европа.