Нова мода – тату в окото (видео) 1 3117

3
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Интернет

Да, точно така! Зад тази новост не се крие дълга история, кореняща се в някое африканско племе. Това не е белег, присъщ на някоя религия. Това е поредната дръзка проява на хората, които искат да се отличават. (Виж видео в галерията)

Не може да бъде обвинено новото поколение, защото първият чудак, осмелил се на рискованата крачка е над трийсет годишен.

Крайният резултат, след 40 вкарвания на игла в окото му, бил новият син цвят на очната му ябълка. Процедурата не е лека или бърза – вкарва се татуировъчно мастило с инжекция, право в окото.

Освен огромната доза увереност, че след 1 година отново ще се харесвате с подобен отличителен белег, трябва да разполагате и с достатъчна смелост, защото вероятността от ослепяване никак не е малка. Едно трепване на ръката на татуиста или пък на вас самиqт, може да доведе до необратима загуба на зрението.

След бърз преглед в You Tube, лесно може да се установи, че течението допада и на затворници от САЩ. Всеки е свободен да направи избора си – да бъде уникален, да прилича на криминален или да си остане семпъл.

ВИКТОРИЯ ПЕНЕВА

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти