Кучетата вече си имат собствен ресторант

63
Добави коментар
bobyd
bobyd

В австралийския град Сидни е бил открит първият по рода си ресторант за кучета. Chew Chew (което означава- Дъвчи, дъвчи) е една от най- изисканите дестинации в Сидни, а четириногите посетители там се радват на обслужване като истински кралски особи.

В менюто на заведението не присъства суха храна, а единствено изискани деликатеси, приготвени от изкусни кулинари: телешки шницел, гъби, крилца, агнешки котлет или рибена чорба. Ако собствениците на четириногите изразят желание да изпият чаша кафе или нещо тонизиращо, докато домашният им любимец се храни, имат възможност да го направят в луксозния ресторант.

За животните, които живеят много далече от ресторанта също е помислено- стопаните им могат да поръчат храна онлайн.

Собственикът на необичайното заведение разказал пред журналистите, че отдавна стопаните на кучета са очаквали да бъде открит подобен вид ресторант.

„Започнах, продавайки органични бисквити и хранителни добавки за кучета, и ми трябваха повече от три години, за да намеря клиенти. Сега бизнесът се развива самостоятелно и ресторанта се радва на все по- голяма популярност“, заявил щастливият собственик.