Как лакомията може да ви донесе пари?

57
Добави коментар
naskoki
naskoki

Повечето лакомници се упрекват, че нямат спирачки при вида на храна, но има и такива, които са намерили начин да изкарват пари от… тъпченето.

Вижте как един американец се бори с кризата…

В Орегон се е състояло поредното състезание по скоростно надяждане с пица, в което победител стана калифорниецът Джоуи Честнът. Честнът е успял да отвее конкуренцията като излапа цели 32 стандартни триъгълни парчета пица за рекордното време от 7 минути. Останалите участници в състезанието, 15 на брой, успели с общи усилия да погълнат общо 30 парчета.

Второ място на почетната стълбичка след Честнът се е класирал Анди Грисоу със скромното постижение от 8 изядени парчета, като съдиите му признали само 7, защото не изял коричките.

Победителят, който е известен със звучния си прякор Челюсти, не за пръв път печели подобно състезание. Той има спечелени титли от шампионати по скоростно ядене на печени ребърца, пилешки крилца и прочие.

Малко преди състезанието в Орегон Честнът е спечелил и първото място по скоростно надяждане с хотдог, поглъщайки рекордната цифра от 54 хотдога за 10 минути, което му донесе награда в размер на 10 хил. долара.

Ей, това е- хем яде на аванта, хем пари изкарва човекът…