Дневен хороскоп за 16 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
169
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Рак

Луната ще транзитира през последните градуси на Рак и ще усили емоционалните преживявания в пъти. Под това въздействие реакциите ни ще бъдат много по-спонтанни, често не овладени и крайни.

Поради тази причина днес нашите действия могат да имат широко и дълготрайно отражение, да преобразят декорите ни на съществуване и нека тези промени са положителни, канализирани в правилна посока.

Повече от обикновено ще можем да разчитаме на инстинктите и интуицията си, те ще преобладават и ще показват- от каква „сигурност“- в един по-широк смисъл се нуждаем, какво се е натрупало в нашата душа, но също- и на близкото ни обкръжение, днес това ще бъде особено видно и ще се усилва до края на деня.

В оптимален вариант- волево ние ще превъртаме всичко, което ни дразни или пречи в една по-положителна за нас посока.

В не толкова подкрепящ вариант- крайни емоционални реакции, също и прояви на егоизъм /неспособност да се види гледна точка или интерес различен от собствения/- ще се превръщат в повод за напрежение, разногласия и конфликти с околните и със съответните последици.

Подходящо време да подобрим средата си на съществуване, приоритетно в дома и семейството, но не само и като изгладим различия, постараем се да удовлетворим в уместна степен желанията и очакванията на хора, които са близки до сърцето ни, като проявим нужното разбиране и т.н.

Денят в значима степен предоставя избор- в каква посока ще насочим настоящата мощна енергия и много често направлението отново ще е в крайности- едното е съграждащо и по горе-описания начин, а другото- разрушително…ако човек се доверява на вътрешния си глас, знае какво иска и вложи нужните усилия в конкретна цел и отговаряща на потенциала му- голяма е вероятността да я постигне. Иначе- „ще пристигне някъде другаде“, особено, ако не вижда правилно обстановката,  не може да се разграничи от моментните си настроения, вид субективизъм и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– ярки емоционални преживявания днес ще ви подтикват да реагирате на случващото се спонтанно и крайно. Възможно е да ескалира преживяване, което ще отключи висока инициативност и способна да преобрази света обстановката около вас- отношения, бъдещи планове, онова, което имате-общо. Ако вложите тази мощна енергия в добре преценена посока, тогава- можете да стигнете много далеч и да бъдете определящ фактор за крайния резултат. Ключът към успеха- да балансирате между вашия и чуждия интерес. Ескалират равносметки- какво давате, а какво получавате, те също ще ви насочват. Могат да преобладават ползи, а не щети, ако се радвате на взаимо-помощ. Иначе- може да ескалира напрежение между вас и важни за вас хора и нека това също да е повод за изчистване на различия. Това е напълно възможно, ако не се преминат граници на добрия тон…

Телец, Дева, Козирог– днес ескалират доста емоционални разговори, които са способни да преобразят важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. По различни поводи и в по-ярки краски разбирате до колко гледате в една посока с определени личности. Ако има натрупани недоразумения или различия, то днес те ще бъдат по-видни от обикновено, може да изкажете, чуете думи, научите истини, които мита широко или превратно въздействие. В оптимален вариант- това ще е можна енергия, която ще даде сили и енергия да преодолеете много или всичко. Ако това е невъзможно, тогава може да скъсате връзки, които вече са изчерпани. Чудесен признак е, ако нямате конфликти с близкото си обкръжение, значи- хармонията между вас е повече от голяма, можете да разчитате на това и в бъдеще.

Везни, Водолей, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, които могат да се променят в движение и според получена информация, проведени разговори и т.н. водеща тема- да изчистите евентуални различия между вас и важни за вас хора, това ще определи денят, а вероятно ще зададе тон и за идните ни…някой от вас са на прага на житейски кръстопът и точно днес могат да вземат своите решения, като се доверяват на инстинктите си, но и здрав рационален подход, който е типичен за вас…

Риби, Рак, Скорпион– вие се оказвате често в център на внимание поради собствената ви повишена инициативност, която има съответно и широко отражение. Склонни сте да защитавате интересите си по-крайно, ако сте избрали добре и подхода, вид стратегия- тогава днес ще постигнете желаното. Все пак е полезно да не преминавате граници на добрия тон, защото ще предизвикате резултат, който е обратен на очаквания. Подобно на останалите зодиакални знаци- в различна степен ще разберете до колко гледате в една посока с важни за вас хора-партньори и т.н. Можете да влияете на събитията и тенденциите, бих казала в подчертано преобразуващ момент, имате избор как ще подходите към определени предизвикателства. Крайният резултат- печалби или точно обратното и в един по-широк смисъл ще покажат как се справяте в подобни и изпитващи моменти.