Цветелина Янева се продала на Делян Пеевски за една рокля

8
Добави коментар
x3q7r
x3q7r

Цветелина Янева се продала на Делян Пеевски за една рокля

Цветелина Янева се продала на Делян Пеевски за една рокля 3.71/5 (74.29%) 7 votes

Цветелина Янева за пръв път разкри как се е запознала с Делян Пеевски. Оказа се, че дебеличкият депутат бил доста настоятелен. Първият път, когато се видяли било на сватба във Велинград, където той бил кум.

По това време Цвети още страдала за предишното си гадже. „Бяхме много колежки. Аз, както винаги, съм показала колко съм неуверена в това, което правя… И може би с това съм му направила впечатление – че съм малко по-невинна от другите колежки, по-плахо подхождам с излизането на сцената. Излязох, пях си. Няма да крия, че моят приятел е много силен и влиятелен мъж, с позиции. Тогава ми бяха казали, че е важно да внимавам какво той иска, защото той е човекът, който ни плаща. Отивам аз с тази мисъл – бях си харесала една рокличка и си казах: „Ако изкарам за тази рокля, идеално!“. Но кумът така ме погледна… че усетих още тогава – или има интерес към мен като жена, или много му е харесало как пея.“ – до болка откровенна е Цветелина пред „Нов фолк“.

Месец след сватбата Янева била поканена на частно парти от Пеевски. Чак тогава тя разбрала, че той е популярен. Разменили си телефоните и така започнала по-сериозната част от историята им. Близо месец Пеевски я водел по ресторанти, запознал се с родителите й, които също много харесали кандидат-зета…

„До ден днешен потоянно се натяква, че съм с него заради парите. Това е голям шок и за мен, и за семейството ми – даже понякога са били на ръба, че не трябва да съм с него, за да не говорят хората такива неща. Нормално е хората да си мислят така – всеобщо мнение е, че ако една фолк певица е с богат мъж, тя е с него заради парите. Но при нас не е така. Мога да кажа, че и предишните ми връзки са били със заможни момчета, но тогава не обръщах внимание. Дали някой ми помага и дали приятелят ми е богат, си е мой проблем!“ – отсича Цветелина Янева.

loading…

Разкрития.ком препоръчва и: