Най-сексапилните футболни съпруги

6
Добави коментар
kocet
kocet

Днес ще ти представим най-секси снимките на въпросните дами. Ако можем да ги наречем дами, но това е друг въпрос. Наслади им се:..

WAG’s (съпругите и приятелките на футболистите) винаги са заемали челните страници на пресата, независимо дали става въпрос за пазаруване, партита, изказванията им за мъжете им или поредния секс скандал, в който са се забъркали.

Днес ще ти представим най-секси снимките на въпросните дами. Ако можем да ги наречем дами, но това е друг въпрос.

Наслади им се:

Айда Йеспика – Името й започва с буквата „А“, но това не е съвсем основната причина да е начело. Бившата Мис Венецуела е била в леглото на Адриан Муту, Мохамед Сисоко, Пипо Индзаги и Матео Ферари, от когото дори има дете. Леле, тая е страшен пожар!

Алена Середова – чешкият модел има двама сина от Джанлуиджи Буфон. Медиите на Апенините я упрекват за слабата форма на Буфон от последните години. С основание, предполагаме.

Катринел Менгия – Най-сексапилната румънска WAG’s според MAXIM. Снимала се е за FHM и Sports Illustrated. Изобщо, румънка, та дрънка!

Белен Родригез – Аржентинският модел се срещаше с Марко Бориело преди няколко години, преди да той да й бие шута.

Даниеле Лойд – Английският модел е сгодена за Джейми О’Хара. Убавица е, не можеш да отречеш!

Елена Бароло и Джорджия Палмас – Не, не са лесбийки или поне няма ме подобна информация. Но няма лошо да помечтаеш за тройка с тях. Иначе Елена е бивше гадже на Филипо Индзаги и Роберто Сталоне, а Джорджия е правила кавали на Кристиан Виери.

Елена Сантарели – Пеперудката е преминала през доста футболисти, но най-известни са Кристиан Виери и Бернардо Коради.

Елисавета Каналис – ТВ-звездата дълги години беше с Кристиан Виери. Последваха романси с Дидие Дрогба и Реджиналдо.

Джема Аткинсън – Моделката е една от многото гаджета на опротивелия на всички Кристияно Роналдо от престоя му в Манчестър Юнайтед.

Джорджия Палмас – Както споменахме, Палмас е мачакала чаршафите с Виери, който в последствие заменя за Давид Бомбардини.

Следва продължение…

men.bg

13/01/2011