Най-ужасяващите пластични операции в света!

7
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Hang Mioku – пристрастената към пластичната хирургия корейка, която инжектирата олио в собственото си лице…

1. Hang Mioku – пристрастената към пластичната хирургия корейка, която инжектирата олио в собственото си лице

48-годишната жена от Южна Корея станала толкова пристрастена към пластичната хирургия след като направила първата си стъпка в областта, когато била на 28. Операция след операция, лицето и се разширявало и обезобразявало. Хирурзите отказали да извършват каквито и да е процедури от хирургично естествено върху нея. Манията й се превърнала в психическо разстройство и така се стигнало до собственоръчното инжектиране на олио в лицето й.

2. Jocelyn Wildenstein – 4- милиона доларовото чудовище

Известна още като „булката на Франкенщайн“. Твърди се, че е похарчила $ 4 млн. за козметични хирургия през годините, завършвайки като един от най-известните случаи на пристрастяване към „разкрасителните“ процедури.

3. Michael Jackson: повече от 10 пластични операции на носа

Дали наистина имате нужда от описание на случая? Толкова невероятно е, за да се забрави, как абсолютно нормално изглеждащият Майкъл Джексън през ’70 – ’80 се превърна в зрелище.

4. Pete Burns: известната певица, която е похарчила всичките си спестявания през живота в реконструктивна хирургия

Бившата фронтменка на британската банда „Dead or Alive“ има безброй инжекции полиакриламид в устните си, импланти в бузите си и няколко промени на формата на носа си. През 2006г. тя разкри, че е вложила всичките си спестявания от последните 18 месеца в реконструктивна хирургия.

5. Dennis Avner – Човекът-котка

Денис е преминал невероятно обширна операция, за да изглежда като благославяното от него животно – тигърът. Модификациите фключват обширно татуиране, трансдермални импланти, за да могат да му бъдат поставени мустаци, подкожни импланти за промяна на формата на лицето и оформянето на зъбите.

6. Amanda Lepore: Най-известния транссексуален мъж

Безбройните пластични операции на Аманда, са го направили един от най-световно известните транссексуалисти. Първата пластична операция й е направена на 15-годишна възраст, след което последната година преди завършването на гимназия тя променя пола си, след което следват безброй други операции.

hotarena.net

10/10/2011