ЗАЛОЗИ НА БАСКЕТБОЛ в интернет букмейкъри: печелете онлайн

2
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Вашият портал за спорт и залози!

Ако обичате баскетбола и следите мачове от NBA и останалите силни първенства – то можете да увеличите адреналина от изхода на дадена среща като поставите залог. Ако имате добри умения в прогнозирането ще можете и да печелите сериозни пари.
Мачовете по баскетбол в голяма степен са по-лесни за прогнозиране от футболните мачове и изненади се случват значително по-рядко. Имате възможност да залагате освен на класическото – победител в мача и на общ брой точки или хенди къп (към резултата на единия отбор се добавят определен брой точки). Имате възможност също така и да комбинирате залози на баскетболни мачове както по между си така и с други спортни събития.

Разберете при кои онлайн букмейкъри можете да вземете бонус или безплатен залог.

Онлайн букмейкъри и футболните отбори, които те спонсорират.

Научете как можете да гледате баскетболни мачове на живо по интернет. Можете да залагате и по време на мача.

Препоръчителен букмейкър

Тъй като е от голямо значение да залагате в сигурни и надеждни онлайн букмейкъри предлагаме на Вашето внимание представителна извадка с част от най-добре оценените онлайн букмейкъри. Компаниите, които рекламираме са надлежно регистрирани и подлежат на постоянен контрол.

Залозите на баскетбол позволяват и да се прогнозират евентуалните шампиони. Можете и също така да гледате даден мач и да правите залози на живо за изхода. По този начин можете да съобразите прогнозите си с моментната форма на отбора както и настроението, което демонстрират в дадения мач.

Баскетболът е игра с топка, която се играе от два отбора с по 5 играча всеки. Всеки отбор се стреми да направи повече точки вкарвайки топката в коша на противника. Размерът на игралното поле е 28 (странична линия) на 15 метра (линията под коша). Височината на коша е 3,05 м. Попадение в коша, реализирано със стрелба пред линията за три точки (на 6 м от коша) се награждава с 2 точки, а попадение от или зад тази линия – с 3 точки. При фалове, извършени в полето преди линията за три точки, се изпълняват 2 наказателни удара от линията за наказателни удари. Ако фалът е извършен зад линията за три точки, се изпълняват 3 наказателни удара. Всеки вкаран наказателен удар носи 1 точка.

„Игрището представлява равна, твърда плоскост, свободна от всякакви препятствия, с размери от двадесет и осем (28) метра дължина и петнадесет (15) метра ширина, измерени от вътрешната страна на граничните линии. Националните федерации имат право да одобряват за своите първенства съществуващи игрища с минимални размери от двадесет и шест (26) метра дължина и четиринадесет (14) метра ширина.

За тази страница са адаптирани материали от www.wikipedia.org