Книгите на Христо от Лясковец

7
Добави коментар

Слайд 1

Книгите на Христо от Лясковец

Слайд 2

Автор на 14 книги и множество публикации
Роден през 1979г. в гр. Горна Оряховица, а живеещ в гр. Лясковец. На 32г. Още от малък се увлича по: рисуване, природа, бойни изкуства, йога, вегетарианство, философски книги и литература.

Слайд 3

“Бат Ям”Момичето на Морето
След илюзията ми към Клиент №1 се появи най-прекрасната жена в моят живот. Тя ме освободи от залитането ми и заедно с това се появи с посланието Дежа вю /déjà vu/. – Това е жива история за 45 годишна лъжа; – История за сълзи, болка, страст и всеотдайна любов; – Фейсбук наистина запознава и събира хора, защото ние именно така се намерихме. – Най-прекрасните неща в живота са сини: небето, морето и сините очи на любимата ми жена… и очите на мама. Действие развиващо се в Израел и България.

Слайд 4

Клиент # 1/опасна близост/продължението
На 16 септ. 2010г. започнах продължението на книгата си Клиент #1/опасна близост/, като дори и не знаех, че ще има продължение. – 13-сет точкова /принципна/ система на Бенджамин Франклин се намеси в животът ми, но аз я направих 14-сет точкова и така се повя програмата на Христо от Лясковец. Приложих програмата 3 цикъла по 14-сет седмици и усетих как ми се опъна нервната система от прилагането и. Създадох „мозъчен тръст” и извиках в него на „кръглата маса” три реализирани души, с които общувам и до днес. Бхакти йога в животът ми и служенето на хората. Животът като