Играчка за пораснали момчета

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Опитвали ли сте се да отговорите на онова дяволито гласче вътре във вас, което ви кара от време на време да се връщате към детството си и да играете като диви момчета?

Ние го правим от време на време, но в повечето случаи тайно. Стрелянето с прашка на нас ни беше любимо, но с натрупването на годините започнахме да искаме нещо по-„ъпгрейднато“, което да отговаря на възрастта ни и да не ни прави да изглеждаме като глупави хлапета в тела на пораснали мъже.

Може би затова, когато видяхме тази механизирана прашка, наречена GloveShot, нямаше как да не споделим откритието си с вас. Предполагаме, че името на тази играчка за големи момчета идва оттам, че прашката се нахлузва на ръката като ръкавица за по-здрав захват и тогава се стреля с увереност, каквато подобава на един истински мъж.

Изработена е от неръждаема стомана, тази играчка е супер компактна, събира се лесно във всяка раница и лесно може да се скрие от жената до вас, която е против стрелянето по „невинни птички“ и други дребни животни (нали не си мислите, че с това чудо можете да свалите глиган?). За нас това е перфектното „оръжие“ за излет и в същото време чудесна играчка за свободното време, когато искаме да разпуснем качествено.

montiegear.com

Можете да намерите GloveShot тук.