Tourmate пуска иновативно туристическо приложение за iPhone

2
Добави коментар
achoebacho
achoebacho

Mytourmate, ново и иновативно туристическо приложение от компанията Tourmate, се появи в Apple Appstorse. Програмата предлага аудио гидове за градски и извънградски обиколки. Интерфейсът и самите аудио файлове са достъпни на голям брой езици, така че много туристи могат да се насладят на приложението.

Всеки тур обхваща маршрут, който преминава през основни забележителности и туристически атракции. Маршрутът може да бъде показан върху карта, която използва и текущото местоположение на потребителя. Използвайки GPS технология, приложението разпознава когато достигнете до определена точка и автоматично стартира съответстващия аудио файл. Всичката информация (включително и картите) се сваля директно на смартфона, така приложението няма нужда от връзка с интернет. Това помага на потребителите да избегнат неприятните роуминг такси, когато пътуват в чужбина. Всички турове са изработени от професионални екскурзоводи и проверени от Tourmate.

Основният екран на приложението позволява няколко начина за намиране на турове. Имате възможности да търсите по град, страна, език и др. Аудио-гидовете могат да бъдат филтрирани по тип, трудност, достъпност, дистанция от текущото местоположение и др.

Платформата на Mytourmate е направена, така че екскурзоводи лесно да могат да добавят нови турове и да получат процент от печалбите. Туристически обиколки могат да бъдат добавяни за всяко местоположение и на всякакъв език, осигурявайки постоянен растеж на базата данни. Различни компании могат да се рекламират, предлагайки ваучери на Mytourmate потребители, които преминават близо до тяхното местоположение.

 „Много сме развълнувани от пускането на Mytourmate. Приложението и платформата са създадени да улеснят и да максимизират туристическото преживяване“, казва Боаз Беери, изпълнителен директор и основател на Tourtmate. „Нашата цел е да предложим на потребителите най-големият избор от аудио-гидове на всевъзможни езици“, добавя той.