Ожени се за нас!

1
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

Искаш ли да научиш защо секси звездата Александър Скарсгард със сигурност е роден да ни бъде гадже? Защото той просто е най-страхотният мъж на всички времена. Добре де, може и да е малко по-старичък (на 36), но това го прави само по-мъдър. Не ни вярваш? Ооо, продължавай да четеш нататък. Предизвикваме те да не се влюбиш в него до края…

• Той е красив шведски актьор. Това означава, че говори готин език и вероятно е по-голям феминист от самата теб. Освен това значи, че по рождение е светъл, едър и красив и се облича с вкус. На всичкото отгоре, ако му народиш красиви руси бебенца, можеш да отидеш да живееш в Швеция и да се наслаждаваш на удължен период на майчинство…

• Висок е почти 2 метра! Тоест, дори да си по-висока от 170 см, до него можеш да носиш платформи и токчета и пак ще изглеждаш мъничка. Ура!

• Във вените му тече викингска кръв. Не сме сигурни точно защо това е толкова секси – може би заради алфа мъжкарската нотка, която носи – но е СЕКСИ.  

• Изпълнява ролята на секси вампир в ТВ сериал. Обожаваме лошите момчета! Особено тези, които хапят. Като актьор, той може да си падне и по играта на роли в леглото. С други думи, взимаш най-доброто и от двата свята: хем получаваш секси вампир, хем не се налага да се сблъскваш с проблемите, произтичащи от излизането с подобен екземпляр (като факта, че вампирите не съществуват).

• Бил е популярна звездна тръпка на тийнейджърките, но се е отказал от актьорската професия за седем години. Очевидно е готов да жертва статуса заради страстта си. Убедени сме, че би пожертвал всичко за правилното момиче. Когато станал готов да се влюби отново в актьорското майсторство, той нямал проблем да се върне на екрана. Не е нито прекалено инатлив, нито прекалено горделив да си признае, когато си иска нещо обратно.

• Сам разкрива, че е спечелил ролята, с която проби, 36 часа преди да започнат снимките му за филм в Намибия. Фактът, че е приел предизвикателството, показва, че може да бъде гъвкав и спонтанен… и би ни водил на главозамайващи срещи до Париж например…

• Обича спорта и това е дяволски сексапилно! С радост бихме го гледали как се поти, оххх!

• А пък сърцата ни се разтупкаха още по-силно, когато открихме, че обича и деца! Колко ли сладко ще изглежда да го наблюдаваш как си играе с тях? Моля те, ожени се за нас веднага!

• Супер потаен е. А това значи, че можете да имате тих живот заедно, докато междувременно се наслаждаваш на звездни премиери. Освен това ще получиш доста възможности да го видиш в смокинг (а и да му го свалиш)! И на всичкото отгоре той изглежда още по-готин, когато е просто себе си.

• Има адски секси ядосана физиономия. Дори когато е бесен, все още ти се иска да седиш и да наблюдаваш тези секси черти…

• Можеш да срежеш стъкло с плочките на корема му. Има ли нужда да обясняваме повече?

• Работил е с Риана във филма Бойни кораби. И може да ви запознае!

Добре, влюби ли се вече? Защото ние сме хлътнали до уши!

Етикети: Александър Скарсгард, брак, вампир, сватба, секси мъже