SEO конференция 2013

2
Добави коментар
svetto
svetto

На 22 март 2013 г. в Интер Експо Център ще се състои четвъртата SEO Конференция.

Пролетта идва със SEO коференция 2013

Очаква се на събитието да присъстват над 400 човека, сред които собственици на бизнес, маркетинг директори, ръководители на интернет проекти, SEO и SEM специалисти, представители на дигитални и рекламни агенции.

Както всяка година, към конференцията има огромен интерес като билетите бяха изчерпани за кратко време след пускането им в продажба.

Организатори на тазгодишното събитие са SEOM – Огнян Младенов, Cloxy – Васил Тошков и searchengines.bg.

Формат

Конференцията ще започне в 9ч. и ще продължи цял ден. В три отделни зали ще се проведат общо 18 лекции с продължителност 60 минути.

Присъстващите ще могат да зададат своите въпроси към лекторите на кръгла маса в края на събитието.

Основни теми

След „животинските“ ъпдейти на алгоритъма на Google през изминалата година, SEO оптимизацията се превръща във все по-трудно начинание изискващо не малка доза креативност. Лекторите са се постарали да подберат актуални теми, така че да бъдат максимално полезни на своята аудитория. Ето и част от тях:

Бъдещето на SEO – Евгени Йорданов (First Online Solutions)
SEO презареждане с ресурсите на Google – Станислав Димитров (Hop Online)
Как да оптимизираме сайт за локално търсене? – Димитър Димитров (411Marketing)
Креативни линк билдинг кампании – Лили Грозева (DigitalPro)
SEO Копирайтинг или за „естествената“ оптимизация – Любомир Любомиров (Rocket Studio)

Няма как да бъде изпусната и нарастващата роля на социалните мрежи. По темите Facebook и семантичното търсене и Авторството и Google+ ще говорят Иво Илиев (InteractAge) и Васил Тошков (Cloxy).

Сред имената на лекторите прави впечатление Мария Моева, която е служител на Google oт 2008г. и е част от екипите за качество на търсенето и Webmaster Trends. По последна информация темата, която тя ще представи е „Поглед към бъдещето — мобилните и социалните аспекти на резултатите. Алгоритмични ъпдейти за подобряване качеството на търсенето“.

Можете да зададете своите въпроси към Мария Моева тук, а най-интересните ще бъдат дискутирани на конференцията.

Какво още?

В една от залите по време на конференцията SEO експерти от лекторите ще проведат безплатни анализи на уеб сайтове на участниците, а специалисти от отдела за качество на търсенето на Google ще дават конкретни съвети как сайтовете им да бъдат направени по-удобни за търсачките и потребителите.

Несъмнено събитието се очертава да бъде полезно и интересно.

За финал можете да прочетете интервюта с някои от участниците в SEO конференция 2013 и да видите реакцията на Хитлер когато разбира, че билетите за събитието вече са изчерпани

Още по темата: