Жената на Майкъла изневерявала с генерал

3
Добави коментар
mignews
mignews

Жената на изпълнителния директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла в продължение на години му е изневерявала с генерал още по времето на комунизма. Палавата Бети и любовникът й дотолкова не могли да се наситят един на друг, че се е наложило да „командироват“ Майкъла в чужбина.

С решителната намеса на генерала, на който няма да споменаваме името, Илиев заминава да играе в Швеция. По това време трансферите на български футболисти в чужбина са забранени, но много рядко са се правели изключения чрез ходатайстване на най-високо партийно ниво. Така Майкъла заминава в Швеция, а през това време Бети и генералът необезпокоявани мачкат чаршафите в дома му. По това време Бети е една от най-желаните жени в България и генералът бил влюбен до полуда в нея.

Самият Майкъл, известен и с прякора Тарабата, знаел за изневерите на съпругата си, но не смеел и да гъкне срещу високопоставения любовник.   През 80-те години Бети имала перфектни форми, които оставяли мъжете без дъх. Признава го и самата Илиана Раева, която също е била една от най-красивите българки. Бети е била и една от първите манекенка във времето на късния социализъм.

„Бети на Жоро Илиев-Майкъла беше хиперекстравагантна – разказва Раева пред „България днес“.  Тя беше първата по монокини на плажа по комунистическо време. Тя беше фантастична и с невероятно тяло.“

Все пак изневерите на Бети донасят късмет на Жоро Илиев. Докато е командирован в Швеция, Майкъла започва да прави първите си крачки в бизнеса. Днешният изпълнителен директор на ЦСКА започва да внася стоки от чужбина, които по това време не могат да се намерят в България. Майкъла продава кафе-машини, прахосмукачки, дънки и от тях печели състояние. От Илиев пазаруват дори и съотборниците му от националния отбор.