Примера на Мерил Стрийп

6
Добави коментар
svettonchev
svettonchev

прегледана 491 пъти | добавена на 08.05.2013 г.

Мерил Стрийп никога не прибягва до пластични хирурзи, не крие възрастта си и обича всяка своя бръчка. След месец, тя ще навърши 64 години, но Мерил не изпитва, нито капка тъга.

Каква е нейната диета?

Актрисата признава, че от време на време прилага различни диети, ако чувства, че е качила няколко излишни килограма. Но когато къщата и се напълни с гости, тя от нищо не се отказва. Предпочита да яде това, което тя или семейството и е приготвило.

Как подържа формата си?

Мерил Стрийп не е фен на активните тренировки. От всички видове физическа активност, тя предпочита плуване, всеки ден преплува около една миля! Актрисата смята, че е нужно да се избягват крайностите от всякакъв характер, и всичко ще бъде наред.

Нейната красота

Кожата и винаги изглежда добре поддържана, а гримът – натурален. Мерил смята, че момичетата до 40 години не трябва да използват седеф – това тях наистина не ги разкрасява. От козметиката тя особено цени ексфолиращите продукти за лице и тяло, и призовава всички да не икономисват от козметика, защото евтините продукти лесно щракват няколко години напред.

Нейната любов

Мерил Стрийп едва ли е фатална съблазнителка. През целия си живот, актрисата сериозно е обичала само две мъже – Джон Касъл, с когото ги раздели смъртта (актьорът почина от рак), и скулптора Дон Гъмър, който става неин съпруг през 1978 година. В деня на сватбата Мерил Стрийп устроила на гостите и бъдещия си съпруг цялото шоу, преструвайки, че е подпалила ръката си, и обещава, че ще направи същото нещо с Дон, ако той е лош съпруг.

Нейният живот

Мерил Стрийп е извървяла дълъг и не лесен път от тъмнокосо, очилато, грозновато момиче с шини на зъбите към многолика синеока блондинка, която спечели сърцата на милиони (не само мъжките). Тя е една от малкото щастливци жени на Холивуд, които не е трябвало да жертват кариерата си заради личния живот. Нейните три статуетки „Оскар“ и осем „Златен глобус“ не пречат да остане щастлива майка на четири деца и любяща съпруга.

Мерил Стрийп в цифри

Възраст: 63

Дата на раждане: 22 Юни 1949

Височина: 168 cm

Тегло: 58 кг

Етикети

Мерил Стрийп, диета, диети, хранителен режим, тренировки, фитнес, упражнения, ,