Рут Колева забременя в „Къртицата“

1
Добави коментар
mignews
mignews

Рут Колева научи снощи, след като си направи тест, че е бременна. Това я хвърли в пълна паника, тъй като няма как детето да е на сегашния й приятел Любо, а е със сигурност на Калоян, с когото тя приключи официално отношенията си.

Пред последните две седмици Рут се чувствала зле, цикълът й закъснял, но го отдавала на големия стрес, на който бе подложена. Сега обаче яко се е стреснала, защото избра Любо, а бащата на детето й е Калоян. Тя написала снощи СМС на бившия си, че ще става татко, но той още не е реагирал. В същото време Любо е доста стресиран, защото новата му любов носи чуждо дете. Двамата с Рут правиха секс в банята, или поне така съобщиха на другите участници, но няма как зародишът да е на една седмица.

В момента певицата плаче и не знае какво да прави. Зрителите обаче подозират грандиозна манипулация от страна на продуцентите. Първо Рут е съвременно момиче и знае как да се предпазва от бременност, пък и едва ли иска да роди на 23 години, когато кариерата й започва.

Най-вероятно Иван и Андрей ще ни представят поредната турска сапунка с озлочестената девойка, кривнала от правия път, набеденият татко и излъганият нов любовник. И без това тази вечер няма какво да се нищи и най-удобно е пред обществото да се раздуха един любовен триъгълник. Зрители вече се усъмниха, че на Рут й е предложен допълнителен хонорар да изиграе ролята на бъдеща майка, разделена с бащата и стреснат нов любовник до себе си. Певицата е и актриса и със сигурност ще си изиграе добре ролята.

Още при скандала с показания от оператора среден пръст, мнозина се усъмниха, че всичко е преиграно и никой на никого нищо не е показвал. Така че се заражда поредната мелодрама, а зрителите този път би трябвало да покажат вече вратата на Рут, защото на бъдещите майки е противопоказно да скачат с парашути и да ядат червеи. Без да претендираме, че сме врачки, после ще се окаже, че тревогата била фалшива, или е направила спонтанен аборт.