Магазин BELLA bijou – бижута от естествени камъни и кристали Сваровски

1
Добави коментар
bgbella
bgbella

         Така започна всичко…
          През 2012 г. решихме да бъдем “ в крак с модата “ и започнахме да изработваме бижута от естествени камъни и гривни Шамбала, като дори не подозирахме, че това ще се превърне в доста успешно начинание за нас и няма да бъдем просто едни от всички…Преминахме през доста трудности конкуренцията ни беше доста голяма и на високо ниво- реклами, медийни изяви, представяне на продуктите от известни лица, добре изглеждащи бутици…, а пред нас стоеше само един въпрос: Ще успеем ли? 
Ноооо ние имахме: 
-Мечта и огромен хъс за работа, 
-Амбициозен дизайнер- човек, който умее да сътвори уникални и индивидуални бижута за всеки изключително креативен и позитивен.
-Партньори, които ни подадоха ръка, а ние от своя страна не ги разочаровахме.
– И ВИЕ – нашите клиенти, които ни стимулирахте да работим, да се развиваме и да ви се доказваме….Да понякога правим грешки, но се стараем да поправим това бързо и ТИ – нашият клиент отново да ни предпочетеш…, защото това е нашата награда- да виждаме BELLA в ръцете на доволни клиенти.

Е, дали сме успяли може да предцените Вие…

А беше просто мечта…..

С обич: BELLA bijou

Neoglory бижута е най-голямото предприятие в Китай, което съчетава производство, продажба и търговия. Мрежата им за търговия покрива континенталната част на Китай, Хонг Конг, Испания, Мексико, САЩ, Великобритания и Дубай. През 2001 г. Neoglory JEWELRY създаде сериозни отношения с Swarovskiand Preciosa, а също е най-големият представител на Swarovski Element Crystal & Rhinestone в Китай.

NEOGLORY JEWERLY гарантират, че всички техни бижута се изработват без никел и олово.