Рут Колева махна бебето

2
Добави коментар
mignews
mignews

Рут Колева обяви, че в бъдеще се вижда като майка на две деца. Тя даже била избрала имената им – Гоя и Захари. Момиченцето ми ще има странно име, но аз също имам странно. Важното е да го обичам и то да ме обича. Певицата нито знае кой ще е бащата на въображаемите й отрочета, нито къде ще се родят. Но и сигурна, че това ще се случи и то след десетина години и ще ги обича много.

Високопарните й слова бяха изречени, за да измие неудобството, че изстърга от себе си бъдещото си дете и го хвърли в болклука на известна гинекологична клиника в София. След като забременя от приятеля си Калоян, след като обяви пред цяла България, че носи дете и още не взела решение какво ще го прави, веднага след като излезе от “Къртицата” тихомълком влезе в клиника и го махна.

След което лицемерно се размечта пред камерата, че след десет години ще гледа две отрочета и ще копае домати в двора на къщата си. Тя обясни решението си да се отърве от бебето с това, че ще й е трудно да е самотна майка, че ще трябва да се лиши от много неща в името на детето, че няма накого да разчита да й помага и не на последно място, че самата тя е изпитвала това.

Майка й я изоставила, като била на десет години и за нея се грижел баща й и баби. Абсолютна лъжкиня без грам отговорност, каза бившият й Калоян. Аз все пак съм баща на това дете и можехме да се разберем и да го оставим. Но тя хукна след Любо. Дори в деня на аборта ме излъга, че има работа вечерта и пак се срещна с Любо. Отвратен съм и от държанието й в “Къртицата” и след това.

Тя продаде тайната за нашето дете за 8000 лева допълнителен хонорар. Мога да я разбера, че се чувства млада за отгорността да е майка. Но не мога да я разбера защо поиска пари, за да признае, че е бременна и защо трябваше да занимава цяла България с това бебе. Не се ли сети, че дълги години хората ще я свързват не с друго, а с аборта, каза сърдито Калоян. Тя е жена, за която парите стоят над всичко, дори над детето ни, допълни той.