Хиалуронова киселина / Дерма Филъри

1
Добави коментар
alexppp
alexppp

Хиалуроновата киселина е носител на младостта във Вашата кожа. Съдържа се по естествен начин в кожата и я прави гладка, еластична и изпъната. Количеството на хиалуроновата киселина намалява в процеса на стареенето. За щастие, ефектите от стареенето могат да се заличат, благодарение на новите инжекционни техники и продукти като Restylane, Juvederm и други.

Хиалуроновата киселина заличава бръчки и линии по цялото лице. Тя коригира бръчките, свързващи носа и устните (назолабиални бръчки), фините бръчици на горната устна, линиите от устните до брадата (марионетни линии), околоочните бръчки, чело и други нежелани линии по лицето. Концентрираната допълнително хиалуронова киселина се използва за добавяне на обем в скулите, лифтинг на лицето и корекция на устни.

На кого не му се иска да има красиви устни? Устните заемат основно място в нашия личен и емоционален живот- могат да са привлекателни, подмладени и приканващи към целувки. Знаете, че вашите устни могат да бъдат още по-красиви като получат допълнителен контур или обем.

Красиви устни дори и след като червилото избледнее.Красиви устни дори и след като червилото избледнее. Хиалуроновата киселина е трайна инвестиция във вашата визия. Само една процедура ви осигурява красиви и естествени устни, каквито друг козметичен продукт не би могъл да постигне.

Божествената пропорция – идеалът за красота. От векове художниците използват Божествената пропорция, за да създават хармония и балансирана красота. За устните тази пропорция се изразява като горната устна е 40%, а долната съответно 60% от общата височина на устните.

За медицински процедури по Вашето лице е важно да изберете доктор с нужната квалификация, умения и разбиране за естетика. Д-р Александров придобива квалификацията си и достига Мастер ниво за работа с Ботокс и Хиалуронова Киселина в Лондон и Манчестър. Практикува в Лондонското Сити и в София.

Повече за процедурата. Вашите цели и виждания, както и изборът на подходящия продукт Хиалуронова киселина, ще бъдат обсъдени на първата консултацията. Максималният комфорт и безболезненост се постига чрез употребата на ултра-тънка игла за въвеждане на продукта, анестезиращи кремове- директен внос от Лондон, както и поставяне на упойка, съгласно най-актуалните медицински практики. Резултатите от процедурата стават видими веднага, с дълготраен ефект от 10-12 месеца. Всички аспекти на процедурата, която ще получите, отговарят на същите медицински и естетични стандарти, прилагани в елитните Лондонски клиники.