Да благодарим на Биг Брадър

15
Добави коментар
mignews
mignews

…и другите чужди партньори.

Иначе нито Бисеров щеше да бъде осветен, жертван, прокуден и разследван. Нито джингиби Аладин от Алжир, тази млада радост за софийските гейове, отчетен като спешно и успешно хванат и запрян с обвинение. Това е положението драги сънародници.

Затова да сме благодарни на Големия брат отвъд океана,

ЦРУ-то имам предвид, че помогна малко за „морала” в българския политически и обществен живот. Ако братята на тихия фронт не бяха прихванали и им бяха станали любопитни сметките на български управляващ политик в Швейцария, Македония , Сейшелите и другаде, нямаше да я има сегашната очистителна мишена Бисерови. Патронът тихо щеше да бъде изтикан на сянка, защото обърква корпоративното политсчетоводство на почетния Сокол. Много лаком бил станал, много ток гълтал и енергийната система на ДПС-то вече била претоварена от него.

Йовчев, Писанчев, Мастан, Доган, Цветан-голямо объркване настана кой какво е знаел за Бисеров и сметките му, кой предварително имал информация, кой останал в тъпа безтегловност, че го прескочили по принципа „необходимост да не знае” или да бъде запазен, съхранен образът му, за следващ политхорор по български. Един от гореспоменатите, определени за съхранение, впрочем пусна още дим в мъглата с Бисерови-не било ЦРУ душманинът на „сивия кардинал”, друг партньор бил. А какво значение има това. Никакво, абсолютно никакво.

Служба присъединена наскоро към ДАНС имала данни за Бисеров още преди година, бе казано около цялата тази афера. И нищо не било направено. Което трябваше да значи, че бившите управляващи са зачадърили видния, вече, бивш политик.

А бе, пичове, настоящи управляващи и всичките служби, дето законтролирахте. Защо не си прегледахте „оперативното стопанство” преди да издигате Бисеров на един от най-престижните постове-зам.председател на Народното събрание.

Сигурно по целесъобразност, сега по целесъобразност би било очистително да попрегледате това оперативно стопанство и да постъпите морално. Няма да стане, но питайте поне Големия брат, преди пак да станете за вселенска подигравка. Жертвайте някой друг братчед, да поддържате „морала” в политиката.

Vevesti.com