Замръзналото кралство

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Режисьори: Крис Бък и Дженифър Лий

Сценарист: Дженифър Лий и Шейн Морис

Участват: Весела Бонева, Момчил Степанов, Надежда Панайотова,Теодор Койчинов, Стефан Сърчаджиев – Съра, Петър Калчев и др. 

Жанр: Анимация, Приключенски, Семеен

 

За филма:

„Замръзналото кралство” докосва зрителите със затрогващата история на красивата Анна, която се впуска в опасно приключение, за да върне любовта на сестра си Елза, надарена с необикновения талант да замразява всичко около себе си. Заедно с опърничавия планинец Кристоф, бъбривия снежен човек Олаф и добродушния елен Свен, Анна се отправя на дълго пътешествие, в което ще открие много повече от това, което търси.

 

Много смях, куп чудати същества и една шейна неловки моменти придружават четирмата приятели по пътя към замъка на снежната кралица, превърнала кралство Арендел в ледено блокче.

 

На български „Замръзналото кралство“ звучи с познати гласове. В ролята на непокорната Анна се превъплъщава певицата Весела Бонева. Елза звучи с гласа на Надежда Панайотова, а ролята на Кристоф е поверена на Момчил Степанов, познат на зрителите от X-Factor. „Замръзналото кралство“ вече е по кината, така че грабвай пуканките и се потопи в тази зимна приказка!

 

Интервю с Весела Бонева с повече подробности за филма и за нея самата, може да откриеш ТУК!

Етикети: филми