Ева проплака: Гаврят се с Гого!

4
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Гаврят се с паметта на Гого! Това проплака вдовицата на починалия музикант от „Тоника“ – Ева Найденова. Тя беше потресена от наглостта на хора, които твърдят, че знаят какво е било последното желание на певеца. Според тях на смъртния си одър той поискал „Фамилия Тоника“ да се съберат отново. Това обаче се оказало пълна лъжа.

„В дните на непосилна мъка по загубата на непрежалимия ни Гого се оказа, че има хора, които нямат нито срам, нито страх дори пред лицето на смъртта! Хора (не знаем дали въобще можем да ги наречем така), които не се спряха пред нищо и извършиха светотатство и гавра с паметта на човек, когото изпратихме само преди дни, измисляйки и огласявайки безочливо една лъжа!“, обяви Ева в свое официално изявление.

 „Да влагаш измислени думи в устата на един човек, още топъл в гроба, е кощунство!“, ядоса се тя. И запита: „Кой реши да организира концерти за него? Да кани изпълнители?! Да парадира с някакви песни?! Кой е или кои са тези изверги, които веднага след смъртта му започнаха да мислят за композиране, сценични и медийни изяви?“

Съпругата на мъртвия певец беше категорична, че „предсмъртното желание на Гого е достояние единствено на съпругата му Ева Найденова и неговия син Димитър Найденов! И то няма нищо общо с тиражираното!“ Тя е категорична, че дали ще има концерт в негова памет, кога и къде ще бъде той, както и кой ще участва в него, ще решат единствено неговото семейство и „Фамилия Тоника“.

 „Нека Бог да съди всички, които не се посвениха да се изгаврят с паметта на любимия ни човек броени дни след кончината му!“, призова Ева.