Преслава и Петко Димитров скарани? (Не се поглеждат на бала на Фики)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Преслава и Петко Димитров скарани? (Не се поглеждат на бала на Фики)

Преслава и Петко Димитров скарани? (Не се поглеждат на бала на Фики) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Преслава /Preslava/ и Петко Димитров се държат доста странно на бала на Фики Стораро

Преслава/Preslava/и Петко Димитров бяха една от най-влюбените двойки преди години, а на бала на Фики Стораро не смееха да се погледнат. Певицата и настоящият съпруг на танцьорката Яна се засякоха на бала на Фики Стораро. И двамата бяха сами и можеха поне да се поздравят. Нищо подобно обаче не се случи. Вместо това двамата се избягваха по всякакъв начин, макар да бяха настанени на съседни маси. Преслава дори се изнерви от присъствието на Петко Димитров. Тя палеше цигари нон-стоп, очевидно напрегната от присъствието на бизнесмена.

Преслава /Preslava/ и Петко заедно на парти, а въобще не се поглежда

Въпреки, че тя не позволи усмивката да слезе от лицето й, за останалите гости беше очевидно, че нещо се случва. Дали пък това означава, че тръпката между тях не е преминала напълно?! Поне така се съмняват мнозина, които бяха свидетели на странната сценка между Преслава/Preslava/ и Петко Димитров. А паметливи припомнят, че двамата бяха просто луди един за друг преди години и наистина е странно, че така хладно се държат на събитието. Още повече, че певицата е редовна гост-звезда в клубовете на бизнесмена и двамата доскоро демонстрираха повече от приятелски отношения.

Певицата чак запали от притеснение

Дистанцията беше голяма, но и напрежението между тях се усещаше във въздуха. Преслава/Preslava/ и Петко седяха на съседни маси и нито за секунда не си казаха дума през цялата вечер. Вероятно чалга звездата се опасява да не даде повод за ревност на Бирмата, но чак пък да не махне едно здравей на Петко Димитров…? Не е обяснимо и подсказва за вражда между тях, категорични са присъствали на партито, които се изумиха от Преслава  и Петко Димитров.

Клюки.вс препоръчва и: