Обявиха Мечо Пух за ‘неприличен’!

2
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

11/24 2014

Категория: Новини

Създадена на Понеделник, 24 Ноември 2014 13:21

Последно обновена на Понеделник, 24 Ноември 2014 13:21

Посещения: 285

Обявиха Мечо Пух за ‘неприличен’!

Полски политици на нож срещу Мечо Пух

Мечо Пух

Причината е, че най-известното мече не носи гащи
Недомислиците сред политиците са много и разнообразни. И докато в България се спори за психотестове и тестове за наркотици, то в един полски град нещата приемат анимационно-комичен вид. Градската управа в Тужин отказа да кръсти детска площадка на Мечо Пух, защото приказният герой бил облечен неприлично, предаде Би Ти Ви.

Защо Мечо Пух е неприличен

Решение на местните градски съветници сексуалността на най-популярното мече в света не е ясно дефинирана и това предизвиква объркване при децата. Затова и те все още не са дали име на новострояща се детска площадка.

И когато нуждата от политическо решение на въпроса е никаква, съвсем нормално е да се намесят и местни политици. Вече има предложение да се изостави Мечко Пух за сметка на местен приказен герой – мечето Ужатек (в превод, Ушко), което да даде име игрището.

Ужатек е благоугоден на полските политици, тъй като винаги е изобразяван с панталони. Това обаче не е причина местните да намират смисъл в действията на градската управа.

Реакцията на местното население

Мнозинството от жителите на Тужин намират темата за забавна, обаче недоумяват защо градската управа се занимава с подобни глупости.

Въпросът най-вероятно ще остане отворен още дълго време, тъй като днес бяха огласени официалните резултати от изборите за местна власт в Полша и голяма част от членовете на градския съвет ще бъдат сменени.

Коментирайте темата в Български Християнски Форуми: КЛИК

Сайтът се нуждае от вашата подкрепа за месеците март и април.
За повече информация последвайте връзката: – КЛИК

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар