TERA е MMO на 2014 г. според читателите на MMORPG News ~ MMORPG news

4
Добави коментар

Home »
класации
» TERA е MMO на 2014 г. според читателите на MMORPG News

TERA бе определена за MMO на 2014 г. от читателите ни. Тя спечели първото място с 50% от гласовете. Причина за това може да е новия експанжън Fate of Arun, излязъл в средата на декември, добавянето на новия клас Reaper през лятото и анонсирането на съвсем новия клас Arcane Engineer. 

Факт е, обаче, че играта е изключително популярна сред MMO феновете. 

Не е и случайно, че руснаците започнаха закрития й бета тест едва сега. Там тя се радва на успех, макар че е в съвсем начален стадий и вероятно локализацията ще пожъне успехи.

10-годишният WoW (World of Warcraft) се нареди на второ място с 40% от гласовете. През последните две години играта бе позагубила феновете си, но Warlords of Draenor я върна отново в челните места на класациите. 

Neverwinter се класира на трето място, събирайки 36% от гласовете. Явно Rise of Tiamat върна част от напусналите я играчи. В битката за артефакти с възродилата се от деветте ада Кралица на Драконите се включват все повече българи. За някои ендгеймът обаче е твърде еднообразен и скучен, изразявайки се в монотонен гринд и отегчителни убийства на Тиамат на всеки кръгъл час. 

World of Tanks застана достойно на четвъртото място с вдигнатите оръдия на куполите на танковете си. За нея гласуваха 31%. Танкистите остават верни фенове на една от най-играните MMO в света.

ArcheAge бе набрала огромен интерес преди излизането си, но като че ли в последно време се превърна в едно огромно разочарование за феновете. С едва 18 % от гласовете тя може да се конкурира с WildStar и The Elder Scroll Online за „Най-разочароваща MMO игра на 2014 г.“.