Модни находки на седмицата – световни брандове в Remix.bg! » shop Гид

7
Добави коментар
svetla58
svetla58

За пореден път се вдъхновяваме от страхотния онлайн магазин за second hand дрехи – Remix.bg и именно в него намираме своите седмични модни находки, които сме готови да споделим с вас!

Тази седмица се натъкнахме на истински съкровища и изпитахме онова позабравено чувство на детска радост, когато с изненада открием любима изгубена играчка и с несравним ентусиазъм започвахме отново да играем с нея. Но тъй като вече сме пораснали момичета, днес изпитваме това наивно щастие всеки път, когато поставим новата си рокля, палто или пуловер на закачалка в гардероба си или подредим току що закупените обувки на рафта сред останалите ни съкровища.

Радостта е двойно по-голяма, когато намерим мечтани от нас дрехи на страшно намалени цени в сигурен и проверен магазин като Remix.bg. Днес се натъкнахме на страхотни попадения – като започнем от H&M, Diesel, Zara, ONLY, Oliver’s, ESPRIT и стигнем до ALEXANDER WANG x H&M и Addy van den Krommenacker! И докато все още се ощипваме, за да сме сигурни, че не сънуваме прекрасен сън, ние ви предлагаме да хвърлите едно око на нашите предложения тази седмица.

Подбрали сме разнообразни дрехи с интересен дизайн, висококачествени материи и моден полъх. За пореден път не пропуснахме да прибавим няколко страхотни пончота, защото тази тенденция все още не дава никакви сигнали да слезе от модния подиум. Тъй като зимата в България е в разгара си, плетивата и жилетките са задължителни. Нямаше как да пропуснем и топлите якета и палта, но само, за да може под тях нежно да се подават красиви вечерни рокли с отблясъци.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева