Извратеняк карал момче да си снима пениса

3
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Делото срещу компютърния специалист от хаджидимовското село Абланица Емран Масарлиев, който изнудвал, заплашвал и насилвал в продължение на две години непълнолетно момче, приключи преди дни с решение на Районния съд в Гоце Делчев. Той се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата.

Така получи по-леко наказание – условна присъда от 2 години с 4-годишен изпитателен срок. Пред магистратите Масарлиев призна, че в периода от 6.10.2009 г. до 28.09.2011 година принуждавал 14-годишно момче от Гоце Делчев да извършва деяния против волята му, като за това е употребявал заплашване.

Непълнолетното момче споделяло с Емран измъчващи го тайни от семейни обстоятелства, довели до развод на родителите му, които го оставили на грижите на баба му.

Така Масарлиев предразположил непълнолетното момче да сподели всичките си тайни, които по-късно използвал за изнудване. Заплашил го, че ще разкаже на съучениците му всичките му откровения, ако не му се подчинява и не прави това, което му заповяда. Ерман го принудил да създаде първата снимка на половия си член и да му я прати по скайп. Той заплашил малкия, че ако не го направи, ще се самоубие.

Месеци по-късно Масарлиев поискал от момчето да направи 9 видиоклипа, в които да се заснеме как маструбира и да му ги изпрати. След като изпълнил и второто желание на Масарлиев и той се сдобил с исканите срамни клипове, започнали серия от изнудвания, които продължили до 28 септември 2011 г.

Емран се опитал да принуди жертвата си да се съгласи да се срещнат, за да извърши с него действия на полово удовлетворение, изразяващи се в стимулиране на половия му орган с ръка или уста, като за това отново пуснал в ход заплахи, че ще разпространи както тайните на непълнолетното момче, така и видиоклиповет,е в които той се е снимал как маструбира.

Така изнудвачът се снабдил с цял арсенал снимки и видиоклипове, които впоследствие били открити в иззетия му компютър и друга техника от криминалистите. Случаят е разкрит благодарение на учители, които сигнализирали инспекторите от Детска педагогическа стая.