ИЗКУПУВАНЕ и ПРЕХВЪРЛЯНЕ на ФИРМИ : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със ЗАДЪЛЖЕНИЯ + ОСВОБОЖДАВАМЕ от СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ за 1 ЧАС …..

1
Добави коментар

ИЗКУПУВАНЕ и ПРЕХВЪРЛЯНЕ на ФИРМИ със ЗАДЪЛЖЕНИЯ …….

Предлагаме ПЕРФЕКТНО Юридическо Съдействие за ЕООД, ООД, АД, ЕАД !

Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и нашият екип е съставен от квалифицирани специалисти владеещи всички процедури в регистърното и лицензионно производство – Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие !

ОСВОБОЖДАВАМЕ от Длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ за 1 ЧАС , което е НАЙ – ВАЖНАТА част от процедурата по прехвърлянето на фирмата !

ВНИМАВАЙТЕ на кого се доверявате , при некомпетентно извършване на прехвърлителната процедура без освобождаване от СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ не съществува правна възможност за поправка … !

ОСИГУРЯВАМЕ Нов СОБСТВЕНИК на ФИРМАТА със ЗАДЪЛЖЕНИЯ , Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция – Пълна Промяна по Обстоятелствата – Вашият АНГАЖИМЕНТ е само ЗАПЛАЩАНЕТО на процедурата !

Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила наказателни постановления или просто сте задлъжнели към доставчици или партньори – Заповядайте при Нас , Не Отлагайте Законовото Решение на Вашия проблем !

ЕДИНСТВЕНОТО УСЛОВИЕ за осъществяване на процедурата по прехвърлянето е Вашето дружество да няма наложен запор на дружествени дялове ! Направете справка в сайта на Търговския Регистър !

Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност , Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение – Свържете се с Нас , Ние НЯМАМЕ Работно Време и Почивни Дни !

ЗАПЛАЩАНЕТО на ПРОЦЕДУРАТА по ПРЕХВЪРЛЯНЕТО се извършва от НАСТОЯЩИЯТ СОБСТВЕНИК на ФИРМАТА , която е предмет на продажба !

ТЪРГОВСКО / ФИРМЕНО ПРАВО :

Кантората има сериозен опит по извършване на цялостната необходима регистрация на различни правни субекти – съдебни регистрации на еднолични търговци и дружества, клонове и пр. и всички последващи и изискуеми според българското законодателство регистрации в различни институции – данъчни, Национален осигурителен институт, Национален статистически институт и др.

Регистрираме промени в статута на търговските субекти, преобразуване и реорганизация, придобиване на дялове и пр.

Кантората предлага абонаментно обслужване на на корпоративни клиенти и физически лица, вкл. и търговски дружества с чуждестранно участие.

Изготвяме различни търговски договори и осъществяваме процесуално представителство по търговски дела.

Кантората е специализирана във воденето на дела в областта на вещно, облигационно, семейно и наследствено право, бракоразводни и делбени дела, осиновявания, обезщетяване и реализиране на права при непозволено увреждане, реализиране на договорна и регресна отговорност, съдебно и извънсъдебно разваляне на договори.

В областта на административното право кантората съдейства на своите клиенти при обжалване на административни актове и отказите за тяхното издаване, обжалване на наказателни постановления и други.

Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност , Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение – Свържете се с Нас , Ние НЯМАМЕ Работно Време и Почивни Дни !

НОВЕ КОНСУЛТ ВТ
гр.Велико Търново
ул. Цанко Церковски №39 – Сградата срещу Агенция по Вписвания
0884 57 80 53 – Е. САНДОВ

http://kupuvamefirmi.run-bg.com