Официално: Роби Уилямс ще е звездата на Spirit of Burgas

2
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Потвърдено! Роби Уилямс ще е голямата звезда на тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Фестивалът  се завръща на 7 и 8 август с 3 сцени на централния плаж в Бургас. Организатори на фестивала са Balkan Entertainment Company.

Новото му турне „Let Me Entertain You” стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и SPIRIT of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена, чийто репертоар включва само хитове: “Angels”, “Feel”, “She is the One”, “Freedom”, “Eternity”, “Me and My Monkey”, “Rude box”, “Let Me Entertain You”, “Rock DJ” и много други.

Освен незабравимото изживяване, наречено SPIRIT of Burgas, първите 5000 закупили билет ще получат и допълнителен подарък – участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа. Ще се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК.Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com. Присъщо за формата, и тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и разнородни изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове.

Роби Уилямс пробива на музикалната сцена като част от нашумялата през 90-те години момчешка поп група „Take That“. В групата попада благодарение на майка си Джанет Уилямс, която вижда обявата за кастинг за нова момчешка група. Той се явява и печели. По това време Роби Уилямс е само на 16 години. Истинската му популярност идва след като през 1995 г. решава да се отдаде на самостоятелна кариера.

Макар да набира бавно скорост, веднъж изкачил се на върха, певецът се превръща в един от най-известните британски музиканти. Като солов изпълнител Роби Уилямс е продал повече албуми в Обединеното Кралство от всеки друг свой колега и е спечелил повече награди „Брит“ от всеки друг. 

През 2006 г.  влиза в Книгата на Гинес, след като за един ден са продадени 1,6 млн билети за световното му турне. Със славата, в живота на Роби Уилямс нахлуват и пороците – той преживява нервно разтройство, проблеми с егото си, пристратяване към алкохола и различни вещества. Не един път е влизал в клиника за лечение.

Смятан от някои за луд, от други за комплексиран, а от трети просто за чудат, но талантлив музикант, той грабва сърцата на почитателите си с всеки хит, който създава и остава верен на собствените си убеждения, независимо от това какво мислят другите за него.