Бургас чака Роби Уилямс! (видео)

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Първият обявен гост на Spirit of Burgas 2015 идва с най-големите си хитове на 7 август

Новото издание на SPIRIT of Burgas се очертава да е най-голямото музикално събитие за годината у нас, след като за хедлайнер на фестивала беше калесана една от най-големите световни звезди през последните десетилетия.

Роби Уилямс идва, за да изпее най-големите си хитове на плажа в Бургас, където ще бъде издигната сцена, достойна за мащабите на неговото шоу

Изгрял в състава на „Тейк дат“ Роби Уилямс добива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната му кариера. С 11 солови албума, продадени в над 70-милионен тираж, той се слави като най-успешния британски изпълнител.

След като за ден продава 1,6 млн. билета за концертите от турнето Intensive Care, Роби е вписан и в книгата на световните рекорди „Гинес“.

Видео: Роби Уилямс на живо

Новото му турне Let Me Entertain You (по едноименното му парче) потегля след по-малко от две седмици и включва само 25 спирки в целия свят, една от които е и SPIRIT of Burgas на 7 август.

Този път лошото момче на британската сцена посещава държави, където не е бил досега, а репертоарът му представлява своеобразно пътешествие през дискографията му, с хитове като: Angels, Feel, She’s the One, кавъра на Джордж Майкъл Freedom, Eternity, Me and My Monkey, Rude Box, Rock DJ и, разбира се, Let Me Entertain You.

Виж още: Как Роби Уилямс помага на жена си да ражда

Освен незабравимото изживяване, първите 5000 закупили билет получават и допълнителен подарък – участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи зад кулисите на фестивала и кратка обиколка из фестивалното градче на артистите.

Тази сряда, 18 март, в 10 ч. тръгва продажбата на билети, които важат не само за шоуто на Роби Уилямс, но и за пълните два дни на фестивала – 7 и 8 август. Цената им – 150 лв., е крайна и включва всички държавни такси, данъци, лицензи и авторски възнаграждения.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна (OMV, EasyPay, „Пикадили“, „Техномаркет“, „Технополис“, „На тъмно“ и билетния център на НДК). Всички каси за продажба може да видите на SpiritOfBurgas.com и Eventim.bg.

Организаторите обещават скоро да има подробности и за останалите изпълнители на SPIRIT of Burgas 2015.

Източник: