Wizz Air с 5 нови линии от София

1
Добави коментар
Lubo_Uzunov
Lubo_Uzunov

Лилаво-розовите ни приятели от WizzAir официално обявиха 5-те си нови линии, които стартират от средата на месец септември.

Докато конкурентите им масово намаляват броя на линиите, които обслужват от столицата ни, то унгарците продължават стремоглаво напред, въвеждайки в системата си някои доста интересни европейски дестинации, до които до момента нямахме достъп с нискотарифна авиокомпания.

Първата отправна точка от софийското летище е Женева.

Не много отдавна ви съобщихме за новооткритата линия от Ниш до Базел. Сега вече софиянци ще пътуват и до западната част на Швейцария – Женева.

От 14 септември, Женевското езеро вече ще бъде само на около 160 лева път (двупосочно). Толкова ще излезе полет номер едно по тази линия на авиокомпанията, без да смятаме WIZZ Discount Club.

Хубавото на тази дестинация, е, че Франция е само на няколко километра от швейцарския град и съвсем спокойно можем да преспиваме там и да избегнем скъпите нощувки, които предлагат в страната на швейцарските ножчета.

Втората дестинация, към която можем да поемем, е Кьолн.

В тази посока цената на еднопосочния билет е 50 лева, което го прави доста привлекателен избор. Старта на линията отново е 14 септември.

Третата и четвъртата посока, която може да хванем са двете слънчеви градчета на южна Италия – Бари и Неапол.

Да, точно така. Отваря ни се нов прозорец към южната част на ботуша, към която със сигурност ние ще потеглим скоро! Ако сте фенове на италианската кухня, то не бива да пропускате тази възможност.

За Бари цените на еднопосочен билет, без административната такста и членство, варира между 50 и 100 лева на посока. Стартът отново е на 14 септември.

Невероятният град Неапол, пък ще бъде само на 50-79 лева от нас на посока, като първия полет ще бъде изпълнен на 16 септември.

И до двете дестинации ще бъдат изпълнявани полети два пъти седмично.

Продължаваме със следващото и последно предложение за пътуване – Мюнхен.

Полетите до там ще ни струват отново между 49 и 79 лева на посока, като крайната точка на пътуването ще бъде летището в град Меминген, което се намира на около час път на запад от Мюнхен (113км). Полетите ще се изпълняват всяка сряда и неделя отново от 16 септември тази година.

И ако тези тези новини не са достатъчно добри за вас, то тогава може да добавим и решението на WizzAir да увеличи полетите си до Лондон \Лутън\, Ларнака, Дубай, Малта и Болония, където ние ще бъдем само след месец.

С малко търпение и повечко ровене, ще можете да откриете доста прилични цени за новообявените маршрути.

Ако пътувате често с „Уиз“ и имате членство „WIZZ Discount Club“, то също ще свалите някой друг лев от цената на билетите. Намаления, които авиопревозвачаът честичко пуска, също не са за изпускане. Все още има и добри попадения.

В заключение можем да ви кажем само… Нека изпрабваме новите дестинации! Стягайте куфарите и септември месец… среща на Летище София! 🙂

И не забравяйте, че ако имате нужда от нов куфар или пътна чанта за Вашето пътуване, ние сме насреща. Тук в SixTrips.com ще откриете качествени продукти специално за запалени пътешественици! 🙂