Най-странните неща, за които хората плащат

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Дори и ти да си от онези, които си купуват всеки ден излишни джунджурии, има къде къде по-странни и нелогични неща, за които се плаща.

Хората хвърлят парите си за какви ли не глупости. Дори и ти да си от онези, които си купуват всеки ден излишни джунджурии, има къде къде по-странни и нелогични неща, за които се плаща.

Вижте кои са те:

Компании в Япония предлагат услуга за извинения от ваше име. Извиненията чрез имейл и по телефона струват 96 долара, а тези лице в лице са около 240. И няма да повярвате – за плачене се плаща допълнително.

Автобусът за махмурлук във Вегас

Звучи доста нелогично по време на махмурлук да се качиш на автобус, който да те дундурка цяла вечер, но все пак не забравяйте, че това е Вегас!

Купува се от ирландски емигранти, които я ползват за различни обичаи. Идеята да изнася пръст от родината е направила Пат Бърк изключително богат.

Японски салон за чистене на уши

Мъжете в Япония посещават подобни салони, защото така си спомняли за времето, когато майките им са им чистили ушите.

Ако искате партито ви да е по-забавно, може да си наемете малък човек.

В Южна Африка можеш да си наемеш адвокат, счетоводител или друг специалист, който да те консултира съвсем гол. Единственото, което фирмата не предлага, е проституция.

Досадно ви е роднините да ви подпитват защо все още сте сами? В Китай има услуга, с която може да си наемете гадже за празниците.

Златна рибка под наем

В хотел в Чешир, Англия ако се чувствате самотни, може да си поръчате аквариум със златна рибка. Услугата струва едва 5 паунда за целия ви престой.

Ако не сте доволен от масажистката си, посетете Филипините и опитайте масажа, който те предлагат – с питон. За вашите болки в кръста и гърба ще се погрижат четири бирмански питона, които ще се разхождат по тялото ви почти час.

Ако искате да почувствате като звезда, в Ню Йорк може да си поръчате непознат да ви следи цял ден и да прави снимки.
Анонимно осведомяване за косми в носа
Ако половинката ви има косми в носа, но всичко останало му е наред и на вас ви е неудобно да му кажете,  това е вашата услуга. Фирмата ще се погрижи да го съобщи на приятеля ви анонимно.
Ако ви се похапват гозбите на баба, тя не е на близко, австралийска компания ви предлага да наемете такава. Мотото на фирмата е „Може да се доверите на нашите баби“.
„Последното ядене“

Фирма в Торонто предлага доставки с последното ядене на известни осъдени на смърт. Като бонус получавате DVD, както и хартиена маска с лика на затворника.