Мъжки спортни обувки Reebok Sole Trainer red

1
Добави коментар

 
Често задавани въпроси

1. Описанието и снимките на продукта, които сте предоставили в сайта отговарят ли реално на това, което ще получа?

Всички снимки и цялата информация са внимателно подготвени и подбрани с цел Клиента да има възможност да добие максимално ясна и точна представа за дадения продукт. Ние гарантираме, че снимките и информацията отговарят 100% на това, което ще получите. В голяма част от случаите нашите клиенти твърдят, че когато получат продукта на живо, той изглежда дори по-добре отколкото на снимките.

2. Оригинални ли са продуктите, които предлагате?

Всички продукти в онлайн магазина ShopSector.com са внос от Европейския съюз и притежават гарантирано качество и произход, отговарящи на марките и цените, които предлагаме.

3. За колко време се извършва доставката и всички продукти ли са налични?

Всички доставки се извършват за 1-2 работни дни, без значение от коя точка на България е поръчката. Всички продукти, които са изложени в сайта са в наличност!

4. Колко ще струва доставката?

Обикновенно цената на доставката излиза около 3-5лв. (до офис на „Еконт Експрес“, защото клиентите на онлайн магазина ShopSector.com ползват 30% отстъпка от куриерската услуга. До личен или служебен адрес, доставката се оскъпява с до 2лв. Специално за нашите клиенти успяхме да договорим с фирма „Еконт Експрес“ тези преференциални условия и цени за доставка.

5. Ако продукта не ми става ще мога ли да го върна или заменя с друг?

В срок от 7 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили (да не е носен, а само пробван и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени). Ако тези условия са спазени, още на следващия ден ще върнем стойността, която сте заплатили преди това. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция „тест и преглед преди да платиш“. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай,че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера без дори да плащате за него.

6. Защитени ли са личните ми данни, които предоставям на онлайн магазинът ShopSector.com?

Вашите лични данни ще бъдат използвани от наша страна, само и единствено с цел извършване на комуникация с Вас и доставка на поръчката Ви. Ние сме регистрирани в комисията за защита на личните данни с удостоверение номер 383781.

7. Как най-точно мога да определя размера си?

За Ваше улеснение, освен номера на обувката сме предоставили и информация за дължина на стелката в сантиметри. Понякога някой марки имат различна дължина на стелката за един и същи номер. Например Adidas номер 43 1/3 е с дължина на стелката 27,5см., а номер 43 на Puma е с дължина на стелката 28см. За да бъдете сигурни, можете да проверите какво пише на етикета върху езика на някои Ваши стари обувки или да измерите ходилото си с помощта на рулетка. Нашите консултанти са готови да Ви съдействат за да сте спокойни, че сте избрали точния размер.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС СПОРЕД УДОБНИЯ ЗА ВАС НАЧИН! НИЕ ЩЕ ОТГОВОРИМ НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ!