Хотели в Поморие. Оферти за море. Почивка на море

2
Добави коментар
fixstay
fixstay

Офертата е валидна при минимум 2 нощувки.

Цената е за двама и включва:

Нощувка със закуска, обяд и вечеря с напитки (вино и наливна бира);

Процедура от Феста Медика (по 1 апликация с лиманна поморийска кал на възрастен за престой);

ползване на вътрешен отопляем басейн, 

сауна, 

парна баня, 

фитнес, 

Wi-Fi в целия хотел, 

туристическа такса, застраховка и ДДС.

Максиамлно настаняване в двойна стая – 2+1

Политика за деца и доплащания

Дете до 1,99 год. се настанява безплатно

1-во дете 2-12.99г. на допълнително легло – безплатно

2-ро дете 2-12.99г. на допълнително легло в Студио или Апартамент – доплаща 15 лв. на ден.

Възрастен на допълнително легло – доплаща 41 лв. на ден.

Доплащане за студио на ден (макс. 4 човека) – 15 лв.

Доплащане за апартамент на ден (макс 4 човека) – 20 лв.

Доплащанията се правят на рецепцията в хотела, като при резервация отбележете броя на децата и техните години в полето „Допълнителна информация за настаняването“.

„Виа Понтика” е уникален хотелски комплекс, който се намира в гр. Поморие, едно от най-старите курортни селища на българското Черноморие. Комплексът е на 15 км. северно от Международното летище на гр. Бургас и на 18 км от най-големия Черноморски курорт Слънчев бряг.

„Виа Понтика” съчетава петзвезден хотел, спа център и действаща винарска изба и дегустационна, построена през 1932 г. Освен възможностите за запознаване с тънкостите и тайните на вино производството и отлежаването на виното, комплексът предлага и професионални лечебни и възстановителни процедури и СПА програми. Комплексът разполага със собствена плажна зона специално за гостите на комплекса. Пясъкът е с тъмен съв цвят богат на желязо, полезен за лечение и рехабилитация на опорнодвугателната система.

Виненият комплекс е разположен на територията на красив парк на брега на  морето, около действаща винарска изба, построена през 1932 година. В избата се намират зала за дегустации, енотека (помещение за съхранение на вина) и ресторант. Тук може да се дегустират отбрани вина и напитки на ‘’Черноморско злато’’- Поморие.

aИнтериорът стил „Салвадор Дали” създава усещане за стил и лукс.

 

Ресторанти и барове 

Избата – ресторант с винарна. В ресторант  „Избата” , се предлагат домашни гозби от традиционното българско меню, да откриете най-доброто мезе за любимото си вино и да се насладите на атрактивните фолклорни програми. Ресторантът предлага всички ястия с пресни зеленчуци от собствена зеленчукова градина. „Избата” е идеално място за организиране на тържества и чествания, а модерно оборудваната конферентна зала е на разположение за срещи и мероприятия. 

Лоби бар

Бар-градина и бар на басейна

Феста Медика:

Медицинският център Феста Медика към комплекс Виа Понтика Ризорт предлага много възможности за диагностика и комплексна рехабилитация и профилактика на деца и възрастни. Професионалното съчетаване на уникалните за Поморие курортни ресурси – лечебна лиманна кал и луга , море с безкрайни плажове и модерна апаратура за физиотерапия и рехабилитация дава отлични резултати при редица заболявания.

Лечебната лиманна кал е ценен природен продукт, образувана на дъното на Поморийското езеро в резултат на сложни физикохимични и биохимични процеси, с непосредственото участие на редица микроорганизми от фито- и зоопланктона . Тя е богата на сероводород, магнезий, хлориди, калций, калий, железни съединения, биологично активни вещества, хормони и др. Калолечението има доказано трофично, противовъзпалително и обезболяващо действие и стимулира метаболитните процеси в организма и имунната система.

Другият известен природен продукт, използван в медицинския център е лугата. Тя е краен продукт от солодобива в Поморийските солници и е с многократно по–голяма концентрация на всички елементи на морската и езерната вода. Лугата е гъста жълто-кафява течност и има доказано противовъзпалително и антисептично действие при редица заболявания.

Екипът от професионалисти на медицинския център – лекари, кинезитерапевти и рехабилитатори извършва диагностика и комплексна рехабилитация на следните групи заболявания:

Заболявания на опорно-двигателния апарат

Заболявания на периферната и централна нервна система

Заболявания на мъжката и женската полова система

Заболявания на кожата

Заболявания на дихателната система

Заболявания на сърдечно-съдовата система

аболявания на обмяната на веществта

СПА център: лечебни и възстановителни процедури в единствения по рода си СПА център, който съчетава терапии с вино и гроздов екстракт, Поморийска луга и калотерапии.

закрит басейн

възстановителни и балнеолечебни процедури

физиотерапия

фитнес

масаж

сауна

 

Kонтакти:

Поморие
Адрес: ул. Чайка 2
тел.: 0700 144 22; 0700 144 22
e-mail: [email protected]