Луксозен педикюр с SkySuper-Автоматична електрическа пила за ходила, пети, мазоли.

2
Добави коментар

3/24/2015

0 Comments

 

Лятото е близо, за това е време да се поглезим с луксозен педикюр с новия продукт SkySuper-Автоматична електрическа пила за педикюр, за ходила, пети, мазоли.

ЦЕНА: 21 лв

АСА оферти ви представя един иновативен уред за вашият педикюр-уникална въртяща се пила 360 градуса със скорост 30 оборота в секунда. Нов модел за българският пазар.

Пилата за пети SkySuper работи само на батерии. Има ергономична дръжка благодарение на която ще я захващате лесно. Настройките на скоростта на пилата са 2. Уреда се захранва с 3 ААА батерии.

Излишното натрупване на твърда, мазолеста кожа се предизвиква от различни фактори – неудобни обувки, неправилно стъпване на ходилото или суха кожа на краката. Натрупването на груба кожа трябва да се отстранява редовно. Това е особено лесно, бързо и безопасно с помощта на новата SkySuper-Автоматична електрическа пила за педикюр, за ходила, пети, мазоли.

Условия:- Всеки може да закупи неограничен брой SkySuper-Автоматична електрическа пила за педикюр, за ходила, пети, мазоли , както за себе си така и за подарък. –  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на вайбер 0988824039, на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion.- Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес според тарифата на куриера.