bgfamily.bg – Блог, новини и актуални промоции

1
Добави коментар
BGFAMILY
BGFAMILY

Бебе- едно вълнуващо събитие за всеки родител…а чудели ли сте се как да направите цялото семейство щастливо с подарък, който да бъде едновременно личен и носещ много емоции?Кристоф Верлинден, основател на белгийската фирма BabyArt със сигурност е мислил доста по този въпрос и е намерил едно уникално решение- сувенири, които да запечатват най-милите спомени от едно детство. Комплектите, които BabyART Ви предлагат са едни своеобразни производения на изкуството създадени за Вашето дете и за самите Вас.
Модерни и артистични, сувенирите са обобщени в три невероятни гами:Timeless Classic, Modern Trendy и Baby Room, всяка от които Ви предлага едно огромно разнообразие от неповторими продукти, с които със сигурност ще получите желаната оригиналност.

Фирмата е съсредоточила идеята за персонализирани сувенири около идеални отпечатъци и отливки на бебешките крачета и ръчички.
Всеки комплект включва всичко необходимо сами и в домашни условия, бързо и лесно, да сътворите оригинален шедьовър.А дали си заслужава?Отговорът е повече от очевиден- продуктите на BabyArt може да откриете в над 115 държави!
Най-впечатляващи и препоръчани от нас сувенири на марката в категория „Най-оригинален подарък“  са:

Магична кутия

Сувенир магнитчета

 

Квадратна магична кутия

Комплект 1-ва година